1.5.19

Επί τάπητος ο νέος Παναθηναϊκός...

Μετά την Πρωτομαγιά, όλα μπαίνουν σε μια σειρά στον Παναθηναϊκό για το σχεδιασμό της ομάδας της επόμενης σεζόν. Μέσα στις...
προσεχείς μέρες θα γίνει η συνάντηση του Γιώργου Δώνη και του Νίκου Νταμπίζα με τον Γιάννη Αλαφούζο για να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για το πώς θα πορευτεί η ομάδα. 

Φυσικά ο προπονητής και ο αθλητικός διευθυντής των «πράσινων» έχουν ήδη κάνει την αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ κι έχουν καταγράψει τις ανάγκες που υπάρχουν, όπως και υποψηφίους μεταγραφικούς στόχους. Είναι σαφές πως η μεταγραφική πολιτική της ομάδας δεν πρόκειται να αλλάξει σημαντικά, καθώς προέχει η οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ. 

Πρόθεση των επικεφαλής της ομάδας είναι να γίνουν 5-6 προσθήκες παικτών που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και μάλιστα στόχος είναι να ενισχυθεί κάθε γραμμή με μια ηγετική προσωπικότητα που θα μπορέσει να βοηθήσει και τους νεαρούς της ομάδας να εξελιχθούν. Οι «πράσινοι» θα κινηθούν σίγουρα για κεντρικό αμυντικό, κεντρικό χαφ, εξτρέμ και επιθετικό, ενώ πιθανότατα θα αναζητήσουν και κάποιες λύσεις στα μπακ. 

Ασφαλώς πολλά όσον αφορά στο διαθέσιμο μπάτζετ για ενίσχυση θα εξαρτηθούν και από τις αποδεσμεύσεις ή πιθανές πωλήσεις παικτών. Αν, για παράδειγμα, ο Παναθηναϊκός απαλλαγεί από τα μεγάλα συμβόλαια παικτών όπως οι Μουνιέ και Άλτμαν, θα μπορέσει να διαθέσει περισσότερα χρήματα για πιο προσεκτικές επιλογές παικτών, ενώ ενδεχόμενη πώληση θα επιτρέψει να γίνουν και κάποιες πιο ακριβές κινήσεις...
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: