1.5.19

Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στα ελληνικά ΜΜΕ ο Βαρουφάκης...

Στις κινητοποιήσεις για την εργατική Πρωτομαγιά έδωσε το παρών το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη ΜέΡΑ25.

Ο...
πρώην υπουργός Οικονομικών και γραμματέας του ΜέΡΑ25 βρέθηκε μάλιστα στην κορυφή της πορείας προς το Σύνταγμα κρατώντας και σχετικό πανό.

O Γιάνης Βαρουφάκης, η σύζυγός του και υποψήφια ευρωβουλευτής, Δανάη Στράτου και η επίσης υποψήφια ευρωβουλευτής, Σοφία Σακοράφα, στην πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Αθήνα.

Εντύπωση προκάλεσε ωστόσο πως ο κ. Βαρουφάκης αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στα ελληνικά μέσα, αν και νωρίτερα είχε μιλήσει στο Reuters. Ως δικαιολογία είπε «ας μην δίνω συνεντεύξεις στην μέση του δρόμου».

«Ο αγώνας για τους εργαζόμενους στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο σήμερα είναι πιο σημαντικός και πιο επιτακτικός από ποτέ άλλοτε. Ο νεοφιλελευθερισμός, που επιφυλάσσει σοσιαλισμό για τους τραπεζίτες και λιτότητα για τους πολίτες, πρέπει να αντιμετωπιστεί από κοινό, να ενώσει τους Ευρωπαίους εργαζόμενους απ’ άκρη σε άκρη της Ευρώπης. 

Στη φετινή Πορεία της Πρωτομαγιάς, το ΜέΡΑ25 και το DiEM25 φέρνουν στην Αθήνα, τη γενέτειρα της δημοκρατίας, της ελπίδας και της Ευρωπαϊκής Άνοιξης του 2015, συνοδοιπόρους μας από κάθε γωνιά της Ένωσής μας για να ενώσουμε τις φωνές μας μπροστά στα κοινά προβλήματα», αναφέρει η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: