1.5.19

Δύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματίας...

...σε τροχαίο με δύο μηχανές και ένα ΙΧ στα Χανιά...

Δύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε περίπου στις 12:00 στην οδό Χανίων - Ρεθύμνου στον ΒΟΑΚ στο ύψος περίπου του Ναυστάθμου Κρήτης.

Όπως αναφέρει το...
flashnews.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού με κατεύθυνση από Ρέθυμνο προς Χανιά λίγο μετά τη διασταύρωση προς ναύσταθμο συγκρούστηκαν μετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση.

Στη μια μηχανή επέβαιναν ένας άνδρας και μια γυναίκα και στη δεύτερη μηχανή ένας άνδρας. Δυστυχώς, η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα ο ένας από τους αναβάτες -περίπου 25 ετων- να τραυματιστεί θανάσιμα και να παραληφθεί χωρίς τις αισθήσεις του απο το ΕΚΑΒ.

Η γυναίκα που επέβαινε σε μια απο τις μηχανές τραυματίστηκε σοβαρά και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων. Επίσης, στο Νοσοκομείο με πολύ σοβαρά τραύματα διεκομίσθη και ο 57χρονος οδηγός της άλλης μοτοσικλέτας, αλλά παρά την μάχη που έδωσαν οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή και εξέπνευσε.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε.

Στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους τραυματίες άμεσα και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων ενώ στη συνέχεια έφτασε και η πυροσβεστική υπηρεσία Χανίων.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά το τμήμα Τροχαίας ΒΟΑΚ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: