1.5.19

Συνέλαβαν 55χρονο για την αδέσποτη σφαίρα...

Δίνει γενναία μάχη η 8χρονη Αλεξία...

Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης ένας 55χρονος για τον σοβαρό τραυματισμό της 8χρονης Αλεξίας ανήμερα το Πάσχα στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Πρόκειται για...
ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, με καταγωγή από το χωριό Λεοντάρι, ενώ όπως έγινε γνωστό το όπλο με το οποίο πυροβόλησε βρέθηκε σε σπίτι στην Αθήνα. Σημειώνεται πως ο 55χρονος το κατείχε παράνομα και κατασχέθηκε από την Αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, η μικρή Αλεξία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς της εντατικής μονάδας θεραπείας, η κατάστασή της παραμένει σταθερή, αλλά κρίσιμη, ενώ νοσηλεύεται διασωληνομένη σε καταστολή και η αναπνοή της υποστηρίζεται μηχανικά.

«Στο χωριό γινόταν πόλεμος την Κυριακή του Πάσχα, δεν σταμάτησαν ούτε όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο», είπαν οι γονείς της 8χρονης στον Alpha.

Κάτοικοι του χωριού ισχυρίζονται ότι λίγα λεπτά μετά τον τραυματισμό του άτυχου κοριτσιού, σφαίρα χτύπησε μια αποθήκη στο χωριό, ενώ δηλώνουν έντρομοι, καθώς εάν συνεχιστεί αυτό το έθιμο φοβούνται πως θα υπάρξουν περισσότεροι τραυματίες.

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς της 8χρονης

Ο πατέρας της 8χρονης, σε δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό Οpen TV, μίλησε μέσα από το νοσοκομείο για τις δραματικές στιγμές που βιώνει: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήμασταν όλοι μαζί έξω, το παιδί έπαιζε με τα αδέρφια του και το ξαδερφάκι του. Ξαφνικά το είδαμε με τα αίματα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και θα μιλήσουμε μετά, δεν αντέχω...».

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Το χωριό έχει συγκλονιστεί. Απλώς έγινε ο πυροβολισμός και βρήκε το κοριτσάκι στο κεφάλι, το μόνο που ξέρουμε είναι ότι έχει σφαίρα στο κεφάλι», δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ ο θείος της άτυχης μικρής.

Στο κανάλι μίλησε και ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το μικρό κοριτσάκι. «Ακούσαμε φωνές, κλάματα και σηκώθηκα με τον πατέρα της και είδαμε το κοριτσάκι αναίσθητο και αιμόφυρτο, όλο του το πρόσωπο ήταν γεμάτο από αίματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: