1.3.19

Γέλασαν μέχρι και οι παπαγάλοι...

Παπαδημητρίου & Πορτοσάλτε εξηγούν γιατί δεν ανέδειξαν το θέμα Γεωργιάδη...

Ο ΣΚΑΪ ήταν ο μοναδικός τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός σταθμός που δεν ανέδειξε το θέμα της πρωτόδικης καταδίκης του Νίκου Γεωργιάδη για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις...
βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής. Οι λόγοι ευνόητοι, δεν χρειάζεται ανάλυση. Τους καταλαβαίνει και ένα μικρό παιδί.

Στη σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή Μπάμπης Παπαδημητρίου και Άρης Πορτοσάλτε προσπάθησαν να εξηγήσουν στους ακροατές γιατί δεν «έπαιξε» το θέμα ο μιντιακός όμιλος του Φαλήρου. Δυστυχώς για τους ίδιους, μάλλον τα έκαναν ακόμα χειρότερα, αφού επικαλέστηκαν την ευαισθησία τους, η οποία σε άλλα θέματα φαίνεται να είναι απούσα γενικώς.

Ο πρώτος μίλησε για φασισμό. Ναι, καλά διαβάσατε. «Ο Γεωργιάδης είναι θύμα ενός καθημερινού φασισμού που προσπαθεί κανονικά κάθε στιγμή να εγκατασταθεί στη χώρα», ενώ ο δεύτερος – αφήνοντας στην άκρη τον ρόλο του δημοσιογράφου – παρότρυνε τους βουλευτές της ΝΔ να μην φοβούνται!

Τέλος, συμφώνησαν ότι για όλο αυτό που συμβαίνει μετά τη δημοσιοποίηση της πρωτόδικης καταδίκης φταίει ο Τσίπρας, τον οποίο ο Μπάμπης Παπαδημητρίου χαρακτήρισε ως άθλιο.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Είμαι προσεκτικός και δεν έφερα το θέμα να το συζητήσουμε γιατί ξέρω ότι είσαι πολύ ευαίσθητος ακόμη πιο ευαίσθητος κι από μένα στα ζητήματα αυτά και λέω ότι όταν υπάρχουν τέτοια ζητήματα πρέπει να  γνωρίζεις πολύ καλά τις λεπτομέρειες πριν βγεις να πεις το οτιδήποτε. Δεν έφερα λοιπόν προς σχολιασμό το θέμα Γεωργιάδη γιατί έλεγα κάτι δεν πάει καλά εδώ.

Πρώτον, πρόλαβα και πρόσεξα ότι αυτό που δικάστηκε ήταν κάτι που είχε γράψει το Hot Doc, δηλαδή ο Βαξεβάνης κι όχι μια ιστορία που έγινε στην Μολδαβία, για την οποία γνωρίζαμε και τότε…. Ο άνθρωπος αυτός έφυγε από τη Δράση, απομακρύνθηκε από την ομάδα συμβούλων που είχε ο Μητσοτάκης πριν εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ.

Όλα έγιναν με έναν τρόπο που με έκαναν να λέω κάτι υπάρχει…

Η εξαιρετική ευαισθησία που υπάρχει μόνο στους αστούς. Στους άλλους…

Εμένα με κατέστησε επιφυλακτικό το γεγονός ότι  το πήρε τόσο ψηλά και προσπαθούσαν με βάση μια απόφαση δικαστηρίου να εξολοθρεύσουν ένα άνθρωπο και να δημιουργήσουν πρόβλημα σε όλους τους ανθρώπους μπορεί με τον έναν ή άλλο τρόπο να υποστηρίζουν την ΝΔ. Γούστο τους καπέλο τους.

Το να προσπαθείς να φορτώσεις χιλιάδες ανθρώπους με ένα αμάρτημα και να τους βάλεις μια λέζα είναι ένας άλλος φασισμός.

Όταν είδα ότι το χειρίζεται με αυτόν τον τρόπο η «Αυγή» και ο Βαξεβάνης, είπα κάτι δεν πάει καλά. Να επιφυλαχτείς Μπάμπη..Πρόσεχε τι θα πεις γιατί ενδεχομένως  να κατηγορούν έναν άνθρωπο για περισσότερα από αυτά που έχει κάνει.

Και μου στέλνει ένας φίλος αυτό που έγραψε ο κ. Καρυπίδης (σ.σ. εννοεί τον Αντύπα Καρίπογλου) πρόκειται για έναν άνθρωπο που λέει τη γνώμη του και το έχει πληρώσει αυτό. Λέει δηλαδή τι έχει να πει. Είναι νομικός.

Κάθομαι και το διαβάζω και μου πέφτει η μασέλα κανονικότατα.

Είναι κανονικότατα ο Γεωργιάδης θύμα ενός καθημερινού φασισμού που προσπαθεί κανονικά κάθε στιγμή να εγκατασταθεί στη χώρα. Όπου τον δεις ξεφυτρώνει..

Και τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές , που πλησιάζει κι η ώρα που θα σουταριστούν έχει αρχίσει και τους βγαίνει από παντού! Πετάγεται από τα πουκάμισα μέσα».

Αρης Πορτοσάλτε: «Εγώ θέλω να πω κάτι άλλο… Να μην φοβούνται οι βουλευτές της ΝΔ. Μην φοβούνται. Μην τους παίρνουν αμπάριζα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ βουλευτές».

Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Είναι καλό που φοβούνται».

Αρης Πορτοσάλτε: «Να διαβάσουν το θέμα να το ψάξουν το θέμα».

Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Όλα ξεκινούν από την κεφαλή».

Άρης Πορτοσάλτε: «Από το Μαξίμου και τον Τσίπρα. Από πού θα ξεκινούν;»

Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Όταν βγαίνει από το κομματικό του γραφείο ο άθλιος. Ξεχνάει ότι είναι πρωθυπουργός και χωρίζει τη χώρα στα δύο λέγοντας από εδώ η πρόοδος και όποιος δεν είναι μαζί μου είναι αντιδραστικός και νεοφιλελεύθερος»...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: