1.3.19

Έκλεισε όλα τα εκλογικά σενάρια...

Με «ειδική αποστολή» να... φρενάρει τα εκλογικά σενάρια εμφανίστηκε στην ραδιοφωνική του συνέντευξη στο «247» ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης. Ο...
πρώτος τη τάξει υπουργός, μιλώντας για τις εκλογές, διαβεβαίωσε εκ νέου ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο, ενώ διέψευσε κάθε σενάριο για αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών. 

«Οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2019», ξεκαθάρισε ο υπουργός Εσωτερικών, για να προσθέσει: «Οι ευρωεκλογές θα γίνουν με τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 26 Μαίου. Οι ευρωεκλογές θα γίνουν με σταυρό. Οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, τον Οκτώβριο του 2019. Προετοιμαζόμαστε όμως για όλα τα ενδεχόμενα».

Παράλληλα, ο Αλέξης Χαρίτσης υπογράμμισε ότι και ο ίδιος είναι «υπέρ της εξάντλησης της τετραετίας», εξηγώντας: «Είμαι υπέρ της εξάντλησης της τετραετίας. Έχουμε περάσει σε ένα στάδιο υλοποίησης θετικών μέτρων για την αποκατάσταση των αδικιών που έχουν γίνει στα χρόνια των μνημονίων από τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών μέχρι την αύξηση του κατώτατου μισθού και την επιδότηση ενοικίου. 

Πρέπει να εξαντληθεί η δυνατότητα που έχουμε. Την επόμενη εβδομάδα έρχονται σημαντικά νομοσχέδια, όπως για την προστασία της πρώτης κατοικίας». Σημειωτέον πως η παρέμβαση Χαρίτση έρχεται σε μία στιγμή που από το Μέγαρο Μαξίμου δεν έκρυβαν την ενόχλησή τους και τη δυσφορία τους για τις φήμες περί εκλογών του Μαΐου, που λειτουργούσαν παραλυτικά ακόμη και για την ίδια την κυβέρνηση...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: