1.3.19

Μια βαρετή παρουσίαση δημοσκόπησης (Pulse)...



Με παιδαριώδεις ερωτήσεις του τύπου "θέλετε να μειωθούν οι φόροι;"

Στο 9,5% (και με την αναγωγή στο 11%) η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Έτοιμος ο Βελόπουλος να μπουκάρει στη Βουλή...

Ουδέν νεώτερον όσον αφορά την πρόθεση ψήφου σε σχέση με τη προηγούμενη δημοσκόπηση της Pulse. Η παρουσίαση πολύ βαρετή. Απορούμε με τον Παπαχελά, που δέχθηκε να μετάσχει στο σχολιασμό και ιδιαίτερα στην φοβερή εκείνη ερώτηση "αν θέλετε να μειωθούν οι φόροι".

Το 88% απάντησε "ναι θέλουμε". Τι...
θα απαντούσε "θέλουμε κι άλλους"; Έλεος κυρία Pulse.

Η πλάκα συνεχίστηκε με την ερώτηση -και την προβλέψιμη απάντηση- ποιος είναι καταλληλότερος να μειώσει τους φόρους. Ο Κυριάκος -δεν είχαμε καμία αμφιβολία- παίρνει 39%, 23% ο Τσίπρας και 29% ο κανένας.


Η άλλη ερώτηση που προκαλεί τον γέλωτα στον τηλεθεατή ήταν "είσθε ικανοποιημένοι με τον πολιτικό λόγο;". Με Πολάκη, Άδωνι, Γρηγοράκο κι άλλους αστέρες ποιος μπορεί να είναι ευχαριστημένος από το επίπεδο του πολιτικού λόγου;

Και βέβαια το ανάθεμα πέφτει στο ΣΥΡΙΖΑ (35%) κι η ΝΔ τη γλυτώνει με ένα 12%.

Στην πρόθεση ψήφου θα μπορούσαμε να βάλουμε τίτλο "φόρτσα Βελόπουλε". Η Ελληνική Λύση είναι στο 2,5% ενώ από 'κει και κάτω (Ένωση Κεντρώων, Ποτάμι, ΑΝΕΛ, ΛΑΕ) το χάος.



Η δημοσκόπηση αυτή, σε σχέση με τη προηγούμενη, δεν είχε τίποτα το καινούριο. Η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ στις 9,5 μονάδες, και με την αναγωγή στις 11. Τρίτο κόμμα σταθερά η Χρυσή Αυγή (8%), τέταρτο το ΚΙΝΑΛ (7%) και πέμπτο το ΚΚΕ (6%)...

Δεν υπάρχουν σχόλια: