1.2.19

Από Τατιάνα δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο...

Ωραίο τρόπο βρήκαν στον ΣΚΑΙ (βλ. εκπομπή Τατιάνας Στεφανίδου) για να διαφημίσουν την πρεμιέρα του ελληνοτουρκικού Survivor: φορτίζοντας, πωρώνοντας και φανατίζοντας το τηλεοπτικό κοινό!

Με...
απίστευτη ελαφρότητα, εθνικοκηρύγματα της πλάκας και πατριδοκάπηλα κλισέ η εκπομπή του καναλιού προμοτάρει το νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης στο οποίο αντίπαλοι είναι Έλληνες και Τούρκοι παίκτες… στοχεύοντας στη δημιουργία τεχνητής έντασης!

Την ώρα που κεντρική γραμμή του σταθμού είναι να φύγει η επικίνδυνη για τα εθνικά θέματα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ… Μέσα από τις εκπομπές του το κανάλι πωρώνει τους Έλληνες για να προσελκύσει τηλεθέαση η πρεμιέρα του Survivor!

Ενδεικτικές είναι οι φράσεις που ακούστηκαν στην έναρξη της εκπομπής «Μαζί σου» όπως, θερμό επεισόδιο, τεταμένες ελληνοτουρκικές σχέσεις, εφιάλτης… Ενταγμένες σε ένα αφελές και χαζοχαρούμενο περιβάλλον που μοναδικό στόχο έχει τη δημιουργία κλίματος μίσους με τον γειτονικό λαό!

Και εύλογα αναρωτιέται κανείς αυτό εννοούν σοβαρότητα όταν μιλούν ή κάνουν συστάσεις για το πώς πρέπει να προσεγγίζονται τα εθνικά θέματα; Από πότε η ηρεμία έπαψε να είναι το ζητούμενο στις ελληνοτουρκικες σχέσεις; Ή μήπως η ηρεμία κατακτιέται μέσα από κηρύγματα μίσους για τους γείτονες μας;

Το επόμενο βήμα είναι στο «Πανόραμα Survivor» (η εκπομπή που σχολιάζει τα όσα γίνονται καθημερινά στο ριάλιτι επιβίωσης) να πιάσει στασίδι ο Ηλίας Κασιδιάρης!..

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: