1.2.19

Σαν δεν ντρέπεται η ΕΡΤ...


... να λέει ρατσιστές τους... χρυσαυγίτες!
Μπογδάνοι, Αδώνιδες και λοιποί τρολοτουιτεράδες δεν είναι απλώς θιασώτες του «μαύρου» στην ΕΡΤ, αλλά του «κατάμαυρου»...
Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... προτού οι ΕΡΤομάχοι ανακαλύψουν τα...
γεγονότα:

Χρυσαυγίτες έγραψαν συνθήματα στους τοίχους σχολείου της Ξάνθης, στοχοποιώντας μάλιστα συγκεκριμένους καθηγητές:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ,
ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ,
ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ,
ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΣ.

Η ΕΡΤ κάλυψε ειδησεογραφικά το περιστατικό, χαρακτηρίζοντας τα συνθήματα φασιστικά και ρατσιστικά.

Ο κ. Μπογδάνος και άλλοι πρόθυμοι της τουιτερομονταζιέρας απομόνωσαν από το βίντεο τη στιγμή που ο φακός δείχνει το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ξεσπάθωσαν: «Η ΕΡΤ χαρακτηρίζει ρατσιστικό  το σύνθημα για τη Μακεδονία μας» απεφάνθησαν.

Μεταξύ των προθύμων πολεμίων της ΕΡΤ πλήθος δημοσιογράφων και φυσικά το... κερασάκι στην τούρτα του τρολοτουίτερ, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδ. Γεωργιάδης, που έσπευσε να αναπαραγάγει τη μονταζιέρα και το μένος κατά της ΕΡΤ.




Εδώ το βίντεο της ΕΡΤ με ολόκληρο το ρεπορτάζ για όσους και όσες κάνουν ότι δεν κατάλαβαν τι γράφτηκε στους τοίχους του σχολείου:





Δείτε το μπογδάνειο τιτίβισμα και δίπλα τα άλλα καταφανώς χρυσαυγίτικα συνθήματα που κάποιοι και κάποιες παριστάνουν ότι δεν είδαν και συνεχίζουν τη σπέκουλα εναντίον της δημόσιας τηλεόρασης:





Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δείτε την ανάρτηση για το περιστατικό που έκανε ο καθηγητής:

«Προβληματίστηκα πολύ αν θα έπρεπε ή όχι να δημοσιεύσω τις φωτογραφίες αυτές. Χθες το πρωί οι τοίχοι του σχολείου μου γέμισαν συνθήματα μίσους, ρατσισμού και τρομοκρατίας από την ναζιστική οργάνωση Χ.Α. Τα δύο από αυτά στρέφονταν δυστυχώς εναντίον μου, σε μια πρωτοφανή στοχοποίηση. Το ζήτημα, προφανώς δεν είναι προσωπικό. Η τρομοκράτιση και στοχοποίηση εκπαιδευτικών που εκφράζουν διαφορετικές απόψεις είναι συνηθισμένη μέθοδος τον τελευταίο καιρό. Η αντίδρασή μας στο ναζισμό πρέπει να είναι καθολική και χωρίς αστερίσκους. Το βασικό μέλημα πρέπει να είναι οι μαθητές μας. Δεν πρέπει να δηλητηριαστούν τα μυαλά και οι ψυχές τους με το μίσος, την ξενοφοβία: και το ρατσισμό. Σε ότι με αφορά : Σιγά μην κλάψω σιγά μην φοβηθώ!»




"Παπαλάμπραινα"
(left.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: