1.2.19

Ο Τσίπρας ήταν στις Μαλδίβες, αλλά......έκοβε την πίτα στο Μαξίμου...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

Γελάνε και τα πόμολα πλέον με τις αναρτήσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος «βολεύτηκε» με όλο το παραμύθι που εφηύραν το τελευταίο 24ωρο οι...
κύκλοι της μαύρης προπαγάνδας.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter άρθρο της σελίδας lykavitos.gr όπου ο Γιώργος Τράγκας … «αποκάλυπτε» μυστικό ταξίδι του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στις Μαλδίβες και λόγω του εκεί πραξικοπήματος σώθηκε με παρέμβαση των ΟΥΚ, πλοίων του ΝΑΤΟ και του εμίρη του Κουβέιτ!!!

«Απίστευτη Αποκάλυψη: Πήγαν τα ΟΥΚ να διασώσουν τον Τσίπρα από τις Μαλδίβες στις οποίες έκανε μυστικά χλιδάτες διακοπές; (εικόνες) | http://Lykavitos.gr», έγραψε στο tweet του ο Άδωνης Γεωργιάδης!


Σύμφωνα με το ... ρεπορτάζ, ο Γιώργος Τράγκας μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, είπε ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ταξίδεψε … «χωρίς να ενημερώσει τις αρχές και τον ελληνικό λαό παραβιάζοντας έτσι τον θεσμικό του ρόλο». Σε αντίθεση όπως είπε, ακόμα και με τον πρόεδρο των ΗΠΑ που ενημερώνει ακόμα και αν κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο.

«Ο κύριος Πρωθυπουργός θα πρέπει να αναλογιστεί ότι η πρωθυπουργική ζωή δεν έχει μόνο χλιδή με διαμονή σε πανάκριβα θέρετρα και πούρα, αλλά έχει και βαρυσήμαντες ευθύνες», πρόσθεσε ο γνωστός κ. Τράγκας ο οποίος ανέκραξε με νόημα:

«Οχι μόνο πούρα κοχίμπα και μοχίτο»

Οι απίστευτες αυτές «αποκαλύψεις» έγιναν πρωτοσέλιδο σήμερα από το «Μακελειό» και άλλα «έγκυρα» έντυπα το αναπαρήγαγαν (liberal, thepressroom, kourdistoportocali και άλλα).

Έχουμε και λέμε:

1. Το πραξικόπημα στις Μαλδίβες έγινε από τις 3 έως τις 6 Φεβρουαρίου του 20182. Ο πρωθυπουργός στις 2 Φεβρουαρίου έκοψε την πίτα στο Μέγαρο Μαξίμου μπροστά στις κάμερεςleft.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: