2.1.19

Το κερασάκι στην τούρτα...

...το λένε «Κυριάκο»...

Υποτίθεται πως ο δημοσιογράφος διυλίζει, αναζητώντας την αλήθεια, αυτά που ακούει. Και βεβαίως, κρατάει ίσες αποστάσεις και δεν αναμειγνύεται στις πολιτικές έριδες και τα κομματικά αλισβερίσια. Υποτίθεται. Γιατί ο κ. Δημήτρης Οικονόμου το πρωί μάς εξέπληξε δυσάρεστα. 

Μετά το...
ταξιδάκι στο Παρίσι και τις φοβερές εκείνες φωτογραφίες στο Μονακό με την επίγονο της δυναστείας των Ωνάση, Αθηνά, πήγε - πού αλλού - στο κέντρο της Αθήνας να αγοράσει μια βασιλόπιτα. Και τι λέτε ότι του είπε ο μαγαζάτορας; 

Κύριε Οικονόμου, πότε επιτέλους θα γίνουν εκλογές να γλιτώσουμε; Κι εγώ θα σου στέλνω από μία τούρτα κάθε μέρα, επί έναν χρόνο.

Ξερογλειφόταν, δίπλα του (για την τούρτα ή τις εκλογές, δεν ξέρουμε), ο παριστάμενος Πορτοσάλτε.

Περιμένουν κι αυτοί - κι η χαρά δεν τους αφήνει να το κρύψουν - να «γλιτώσουν»... 

ΥΓ. Όσον αφορά τη φωτογραφία με την Αθηνά Ωνάση, ο κ. Οικονόμου είχε πει πως υπήρχε γνωριμία, καθώς ο πεθερός του, ο αείμνηστος Δημήτρης Κουλούρης, ήταν προσωπικός φωτογράφος του Ωνάση. 

Για όσους ξέρουν, βεβαίως δεν ήταν έτσι. Ο Κουλούρης, Έλληνας παπαράτσι στην εποχή του, υπήρξε «κυνηγός» του Ωνάση. Ήταν αυτός που με τον Σάββα Σταθάκη κρυμμένοι για μέρες πίσω από κάτι θάμνους στο Νυδρί, τράβηξαν τις γυμνές φωτογραφίες της Τζάκι και του Αριστοτέλη Ωνάση που έκαναν πάταγο στον Τύπο της εποχής εκείνης. Ετσι, για την Ιστορία... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: