30.1.19

Κρέτσος: Ήδη πληρώνουν οι καναλάρχες...

ΒΙΝΤΕΟ 

Η χώρα έχει φυγει από τα μνημόνια και ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα, τόνισε ο...
υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιακών και Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος σε συνέντευξή του στην εκπομπή ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ της ΕΡΤ, αναφερόμενος στην έξοδο της χώρας στις αγορές. Ο κ. Κρέτσος άσκησε κριτική στη ΝΔ, λέγοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενοχλείται σε οτιδήποτε καλό συμβαίνει στη χώρα.

Αναφερόμενος στην τροπολογία για μετάθεση του χρόνου καταβολής των δόσεων του τιμήματος κάθε τηλεοπτικής άδειας, ο κ. Κρέτσος σημείωσε ότι οι καναλάρχες έχουν αρχίσει ήδη και πληρώνουν, ενώ έκανε λόγο για υποκρισία των προηγούμενων κυβερνήσεων καθώς δεν εφάρμοσαν ποτέ τον ειδικό φόρο διαφήμισης. Σχετικά με την προκήρυξη από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για τις δύο εναπομείνασες τηλεοπτικές άδειες, γενικού περιεχομένου, ο υφυπουργός ΨΗΠΤΕ είπε ότι «προς το τέλος Μαΐου -λογικά- και βάση χρονοδιαγράμματος, θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και βάσει ΕΣΡ».

Ο κ. Κρέτσος αναφέρθηκε εκτενώς στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την δυναμική παρουσία της χώρας στη βιομηχανία του κινηματογράφου, επεσημαίνοντας ότι μέσα στο 2019 η Ελλάδα θα φιλοξενήσει μεγάλες παραγωγές...

ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: