30.1.19

Ανοιχτή σύγκρουση Δένδια-Αυγενάκη...

Η προειδοποίηση του Νίκου Δένδια πως «αν επικρατήσει η ακραία γραμμή στη ΝΔ, θα γίνει κόμμα του 18%» συνεχίζει να προκαλεί αναταράξεις στην...
αξιωματική αντιπολίτευση. Μάλιστα, χθες προκλήθηκε και ένα... δημόσιο «θερμό επεισόδιο» μεταξύ του πρώην υπουργού και του γραμματέα του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη. 

Αιτία ήταν η επιλογή Αυγενάκη να «αδειάσει» δημοσίως τον Νίκο Δένδια. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», ο Λευτέρης Αυγενάκης επισήμανε: «Η δήλωση Δένδια ήταν ατυχής. Δε θα σταθούμε σε αυτό καθώς ο ίδιος φαίνεται πως ανασκεύασε. Ο καθένας που έχει θέση ευθύνης πρέπει να φέρεται αναλόγως. Είμαστε όλοι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρέπει να υπάρχει ενότητα».

Όταν ο Νίκος Δένδιας πληροφορήθηκε τη συνέντευξη Αυγενάκη δεν... μάσησε τα λόγια του: «Ατυχής στιγμή στην πραγματικότητα και ανακόλουθη του ρόλου του είναι η δήλωση του κ. Αυγενάκη», έγραψε στο twitter, με τον Αυγενάκη να κάνει... όπισθεν ολοταχώς και να ζητεί, ουσιαστικά, «συγγνώμη» από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, γράφοντας στο twitter: 

«Μια δική μου ατυχής έκφραση το απόγευμα δημιούργησε άνευ λόγου μια παρεξήγηση με τον @nikosdendias με τον οποίο μοιραζόμαστε πάντα τις ίδιες αγωνίες και τον ίδιο στόχο να απαλλαγεί η χώρα μας από την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος». 

Η συγγνώμη φαίνεται πως έγινε δεκτή από τον Νίκο Δένδια, ο οποίος ανταπάντησε: «Η δήλωση του γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη με καλύπτει απόλυτα. Έχουμε δώσει και έχουμε να δώσουμε πολλούς αγώνες μαζί για τον τόπο και την Νέα Δημοκρατία». Πάντως, το ότι εκεί στη ΝΔ είναι μία ωραία ατμόσφαιρα δεν... αμφισβητείται με τίποτα!...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: