29.1.19

Ακάλεστος...

Άναυδοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, όταν εμφανίστηκε ο Γιώργος Πατούλης.

Σύμφωνα με...
το ellada.press, τις τελευταίες εβδομάδες ο υποψήφιος Περιφεριάρχης Αττικής, προσπαθεί να ανεβάσει τα πολύ χαμηλά ποσοστά του στη δυτική Αττική, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις δραματικές εκκλήσεις των στενών του συνεργατών Σωτήρη Παπαδημητρίου και Βαγγέλη Πάνου προς στα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας για παραπάνω στήριξη.

Οι κατηγορίες του δημάρχου Μαρκόπουλου, Σωτήρη Μεθενίτη, πως ο Γιώργος Πατούλης βρίσκεται πίσω από το κατηγορητήριο για τον Ανδρέα Παχατουρίδη για να μην διεκδικήσει την Περιφέρεια της Αθήνας, έχουν μετατρέψει τους δήμους της δυτικής Αττικής σε «απάτητες» περιοχές για το νυν δήμαρχο Αμαρουσίου. Αυτοί ήταν και οι λόγοι που οδήγησαν το Γιώργο Πατούλη να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Γιώργος Πατούλης δεν προσφωνήθηκε αν και καθόταν στη πρώτη σειρά. Σύμφωνα όμως με το δελτίο τύπου του κ. Πατούλη, χαιρέτησε και συνεχάρη τον «φίλο και συνάδελφο Ανδρέα Παχατουρίδη» για το έργο του...

altsantiri.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: