28.12.18

Η Τζολί θέλει να γίνει πολιτικός...

Εχει Οσκαρ, φήμη, πλούτη, ομορφιά, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά. Η Αντζελίνα Τζολί στα 43 της, βρίσκεται προφανώς σε μια κρίσιμη καμπή. Θα μείνει στο Χόλιγουντ ή αυτό που...
έχει ήδη μέσα της, τον ακτιβισμό και τη φιλανθρωπία, θα το μετουσιώσει σε κάτι άλλο; Αυτό το σημείο καμπής το παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς και η ίδια. 

Η Τζολί η οποία τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ενεργά ως ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες –προ μηνών είχε επισκεφτεί την ερειπωμένη από τον ISIS Μοσούλη (εδώ) ενώ με αυτήν της την ιδιότητα είχε έρθει και στην Αθήνα τον Μάρτιο του 2016 (εδώ)– μίλησε στο ραδιόφωνο του BBC και άφησε να εννοηθεί ότι το πέρασμα από την ηθοποιία στην πολιτική μπορεί να συμβεί στο μέλλον, αν και είναι κάτι που θα απέρριπτε όταν ήταν νεότερη. 

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Τζάστιν Γούεμπ την ρώτησε αν θα έθετε ποτέ υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ. «Αν με ρωτούσες πριν από 20 χρόνια, θα έβαζα τα γέλια. Πάντα λέω ότι θα πάω όπου χρειάζομαι. Δεν ξέρω αν κάνω για την πολιτική, αλλά έκανα και το αστείο ότι δεν ξέρω αν έχω άπλυτα να βγουν στη φόρα», είπε. Συνέχισε η ηθοποιός λέγοντας ότι «μπορώ να εργάζομαι και με κυβερνήσεις και με ένοπλες δυνάμεις, οπότε είμαι σε ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο στο οποίο μπορώ να κάνω πολλά πράγματα». Και κατέληξε κλείνοντας ξανά το μάτι σε μια ενδεχόμενη κάθοδο στην πολιτική: 

«Για την ώρα, θα μείνω σιωπηλή». Αυτό το τελευταίο είναι σχετικό. Διότι η Τζολί αν κάτι δεν είναι, αυτό είναι να παραμένει σιωπηλή. Για παράδειγμα ήταν από τις πρώτες διασημότητες που είχαν σπεύσει να βρεθούν απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ, τις πρώτες εκείνες εβδομάδες της παρουσίας του στον Λευκό Οίκο, στις αρχές του 2017. 

Αλλά και όταν ο δημοσιογράφος του BBC προσπάθησε να κάνει τα πράγματα σαφέστερα, η Τζολί απέφυγε να απαντήσει, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο. Της είπε συγκεκριμένα ότι θα μπορούσε να είναι στη λίστα των 30-40 Δημοκρατικών που σκέφτονται να θέσουν υποψηφιότητα και η Τζολί απάντησε με ένα «ευχαριστώ» χωρίς να το αρνηθεί. Πηγή: Protagon.gr

Ενα περισσότερο άμεσα πρόβλημα για την Τζολί είναι τα παιδιά της που είναι ή μπαίνουν στην εφηβεία. Οπως κάθε μητέρα ανησυχεί για το τι κάνουν στα κοινωνικά δίκτυα και για το ότι δεν μπορεί να ελέγχει όλα όσα στα οποία εκτίθενται τα παιδιά της. 

Παρατήρησε στην ίδια συνέντευξη με ειλικρίνεια: «Η γενιά μας δεν καταλαβαίνει ούτε τα μισά από όσα κάνουν οι έφηβοι με τα ηλεκτρονικά τους, οπότε μάς ξεφεύγουν αρκετά εύκολα». Οχι, σε αυτή τη συνέντευξη δεν μίλησε για τον Μπραντ Πιτ…

protagon.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: