30.12.18

Οι αρχές συνδέουν τη δολοφονία Τοπαλούδη...












...με τον βιασμό της το 2017...

Στοιχεία τα οποία οδηγούν την εισαγγελική έρευνα σε ακόμη πιο «βαθιά νερά», αγγίζοντας ακόμη και...
πιθανές ευθύνες της αστυνομίας κατά το πρόσφατο παρελθόν έρχονται στο φως στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News», οι τρεις δράστες που το 2017 είχαν βιάσει την κοπέλα, φαίνεται ότι διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με έναν εκ των κατηγορουμένων για το θάνατο της.

Τη σύνδεση αυτή επιβεβαιώνει και ο θείος του θύματος και δικηγόρος τής οικογένειας, Ευάγγελος Γκιουγκής, τονίζοντας επίσης ότι «η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή εάν η αστυνομία είχε κάνει τότε τη δουλειά της, όπως πρέπει, όταν είχαν επισκεφτεί το αστυνομικό τμήμα για το καταγγείλουν».

«Αυτό που γνωρίζουμε», συνεχίζει, «είναι ότι ένας εκ των κατηγορουμένων της δολοφονίας πρέπει να ήξερε κάποιον - αν όχι όλους - από τους βιαστές της. Είναι, λοιπόν, αντιληπτό ότι αν την κρατούσαν στο αστυνομικό τμήμα και έψαχναν τους δράστες δεν θα φτάναμε ως εδώ».

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι, μετά από όλα αυτά διεξάγεται έλεγχος για το αν οι αστυνομικοί έκαναν τα δέοντα όταν η κοπέλα ενημέρωσε τις αρχές για τον βιασμό της. Είναι επίσης πιθανό, πως το γεγονός ότι η Ελένη δεν προχώρησε σε καταγγελία των βιαστών της, «ενθάρρυνε» τη μετέπειτα συμπεριφορά των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι μεν με τους δε είχαν φιλικές σχέσεις.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των φίλων της Ελένης, η 21χρονη είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού πριν από περίπου ένα χρόνο. Ο βιασμός, μάλιστα, είχε βιντεοσκοπηθεί από τους δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: