28.12.18

Γιατί ζήτησε παραίτηση ο Σγουρίδης...


Την παραίτησή του από την αντιπροεδρία των ΑΝΕΛ υπέβαλε στον Πάνο Καμμένο, ο Παναγιώτης Σγουρίδης, λόγω της γνωστής δήλωσής του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» ότι η συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να μην έρθει στη Βουλή λόγω ενός θερμού επεισοδίου!

Δήλωση που...
έσπευσε με μήνυμά του στα social media ο πρόεδρος του κόμματος και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος να αποδοκιμάσει.

Κατόπιν τούτων ο κ. Σγουρίδης, με δηλώσεις του στο «Ethnos.gr», ανασκεύασε λέγοντας ότι ποτέ δεν υπονόησε ότι περιμένουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία και σημειώνοντας ότι αν γίνει δεκτή η παραίτησή του, θα παραμείνει απλός στρατιώτης των ΑΝΕΛ.

Πάντως η παραίτηση του Π. Σγουρίδη από αντιπρόεδρος του κόμματος δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π. Καμμένο, όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κ. Σγουρίδης, ήταν ένας εκ των δύο πρωτοκλασάτων στελεχών του κόμματος (μαζί με τον πρέσβη επί τιμή και σύμβουλο του Π. Καμμένου, Λευτέρη Καραγιάννη) κοντά στον Πάνο Καμμένο, οι οποίοι εισηγούνταν εδώ και καιρό την τήρηση σκληρής γραμμής στο λεγόμενο «Μακεδονικό».

Μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε ότι ο κ. Σγουρίδης και λόγω εντοπιότητας, όργωσε στην κυριολεξία το τελευταίο διάστημα τη Μακεδονία, «φτιάχνοντας κλίμα» και «παγιδεύοντας» την ηγεσία του κόμματος σε μαξιμαλιστικές θέσεις και στη λογική «θα χάσουμε τη βάση του κόμματος αν βάλουμε νερό στο κρασί μας για τη συμφωνία των Πρεσπών».

Δημήτρης Χατζηνικόλας

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: