28.12.18

Κραουνάκης: Τράβαγα κάτι μπ@φους...



Αποκαλυπτική συνέντευξη...

Για όλους και για όλα μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης σε μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «People». Ο...
γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στα πολλά «όχι» που έχει πει, στα λίγα «ναι», στο φυτώριο ταλέντων που άνθισε μαζί του, αλλά και στο λόγο που δεν έχει μιλήσει ποτέ για την προσωπική του ζωή.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης παραδέχτηκε ότι τα λίγα «ναι» στην προσωπική του ζωή τα είπε στο αυτί και όχι κραυγαλέα αφού ο ίδιος πιστεύει στη στιγμή που δεν είναι ορατή για όλους ενώ δήλωσε ότι στην πραγματικότητα δεν είχε ποτέ εμφανή προσωπική ζωή διότι αυτό δεν αφορά κανέναν. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει μια τετριμμένη καθημερινότητα και αυτό που προσέχει πλέον περισσότερο είναι να κοιμάται καλά και να πίνει πάρα πολύ νερό.

Εξαρτήσεις και χρήση ουσιών

Ο νεότερος των μεγάλων συνθετών, μια μια σταθερή 40χρονη σχεδόν πορεία στο Ελληνικό τραγούδι, αναφέρθηκε και στη χρήση ουσιών.

«Αλκοόλ δεν έπινα ποτέ. Ουσίες έκανα, αλλά το χωράφι το έκαψα από νωρίς. Από το 2008 που μπήκα στους μεγάλους ρόλους στο θέατρο, κόπηκαν όλα. Στο αραλίκι, όταν είμαστε σε δουλειές και δεν είχα απαιτήσεις καθημερινών εμφανίσεων, τράβαγα κάτι μπάφους».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης παραδέχεται ταυτόχρονα αν αυτές οι εξαρτήσεις και τα πάθη τον πήγαν πίσω σε ορισμένα πράγματα.

«Μπορεί και ναι, αλλά έχει σημασία; Ο κάθε άνθρωπος είναι και οι εξαρτήσεις του. Εδώ έχουμε εξαρτήσεις από ανθρώπους, από βιβλία, από τάμπλετ, από κινητά, ακόμα και από το ίδιο μας το σπίτι. Εγώ, για παράδειγμα, όταν μου βρομάει το υγρό με το οποίο καθαρίζει η οικιακή βοηθός τα πατώματα, δεν μπαίνω μέσα. Περιμένω να στεγνώσει γιατί δεν μπορώ να αναπνεύσω»...

mikropragmata.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: