28.12.18

Τα «γυρίζει» ο Μαλέλης...



«Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν»

Σε σχόλιό του ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Σταμάτης Μαλέλης, επανέρχεται μετά τις δηλώσεις του στον 88,6 και απαντά εμμέσως στον Νίκο Παππά, σημειώνοντας ότι...
"κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν. Το ότι είναι νεοφιλελεύθερος ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει ότι είναι προοδευτικοί αυτοί" και συμπλήρωσε: "Η προοδευτική διακυβέρνηση περνά μόνο μέσα από την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής. Η πόλωση που καλλιεργούν Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε αδιέξοδο".



Λίγη ώρα αργότερα επανήλθε σημειώνοντας: "Τέλος σε αυτή τη συζήτηση που καλλιεργούν τα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που αγωνιούν μόνο για τα ποσοστά τους και όχι για την υπέρβαση της κρίσης".

Σημειώνεται ότι μιλώντας την Πέμπτη στα "Παιχνίδια Εξουσίας" ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δεν θα φοβηθούμε να πάμε σε δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική ακόμη και αν δεν έχει αυτοδυναμία η ΝΔ, δεν θα συνεργαστούμε με μια κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη που θα φέρει τον όλεθρο. Θέλουμε προοδευτική διακυβέρνηση. Εάν δεν μπορούμε να προωθήσουμε τη δική μας ατζέντα, δεν έχει νόημα για εμάς οποιαδήποτε κυβερνητική συνεργασία".

Την Παρασκευή πάντως ο Νίκος Παππάς μιλώντας στον Βασίλη Σκουρή είπε μεταξύ άλλων ότι "καλωσορίζουμε κάθε άποψη που αναδεικνύει τον όλεθρο ενός προγράμματος κομμένου και ραμμένου στα σχέδια του ΔΝΤ", χαρακτηρίζοντας θετικό το γεγονός, στελέχη του προοδευτικού φάσματος «να αντιλαμβάνονται αυτόν τον κίνδυνο για την κοινωνία, η οποία έχει μεγάλες πληγές από τα προγράμματα ΔΝΤ» υπογραμμίζοντας ότι η χώρα «χρειάζεται σταθερή και μακροχρόνια αριστερή διακυβέρνηση».

Πηγή: News 24/7

Δεν υπάρχουν σχόλια: