1.11.18

Προανακριτική για πέντε υπουργούς ΝΔ - ΠΑΣΟΚ...

Έτοιμος να προχωρήσει στη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την Υγεία, σχετικά με τις πράξεις πέντε υπουργών προηγούμενων κυβερνήσεων, είναι ο...
ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Newpost.gr. Η κίνηση αυτή αναμένεται να δυναμιτίσει το πολιτικό σκηνικό στον δρόμο προς τις εκλογές. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «τα Νέα» τα πέντε ονόματα που αναφέρονται στο πόρισμα είναι: Άδωνις Γεωργιάδης (ΚΕΕΛΠΝΟ), Δημήτρης Αβραμόπουλος (εμβόλια - ΚΕΕΛΠΝΟ), Ανδρέας Λοβέρδος (Ερρίκος Ντυνάν), Μάκης Βορίδης (Ερρίκος Ντυνάν) και Μάριος Σαλμάς (αρθροσκοπήσεις) και βρίσκονται στο στόχαστρο για τη διαχείριση των υποθέσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ, του «Ερρίκος Ντυνάν» και των αρθροσκοπήσεων. 

Εφόσον στο περιθώριο του πορίσματος, περιγράφουν πράξεις αξιόποινες για τους προαναφερθέντες υπουργούς, το επόμενο βήμα θα είναι η σύσταση προανακριτικής επιτροπής όπου θα διερευνήσει την ποινική διάσταση του ζητήματος.

Ωστόσο, μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας υπήρχαν απόψεις από την πλευρά της πλειοψηφίας που συνιστούσαν ψυχραιμία και υπομονή μέχρις ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία. 

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, απαντούσαν πως το πόρισμα είναι έτοιμο και εκεί περιγράφονται όλα τα σχετικά συμπεράσματα...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: