1.11.18

Τον εκτέλεσε, έφυγε πεζός...

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος κατέγραψαν τον εκτελεστή του 46χρονου επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή στη...
Βούλα.

Σύμφωνα με τον Alpha πρόκειται για έναν άνδρας, ύψους περίπου 1,70 ο οποίος φορούσε σκούρα ρούχα. Οι κάμερες τον κατέγραψαν να προσπαθεί να καλύψει το πρόσωπό του.

Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 46χρονος

Ο άνδρας που παρακολουθούσε τον Γιάννη Μακρή, φαίνεται να πηγαίνει στο ΙΧ του θύματος, ένα smart, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του, από πόρτα οδηγού.

Τον πυροβόλησε 6 φορές από τις οποίες οι 4 σφαίρες βρήκαν το σώμα του επιχειρηματία ξαπλώνοντάς τον νεκρό. Ο εκτελεστής, διακρίνεται να φεύγει και πάλι πεζός από το σημείο. Ωστόσο, οι αρχές εξετάζουν προσεκτικά και άλλο υλικό από τις κάμερες, καθώς θεωρούν βέβαιο ότι υπήρχε και συνεργός του.

«Στο ευρύτερο περιβάλλον του 46χρονου Ελληνοαυστραλού, αλλά και στις επιχειρηματικές κινήσεις του, ιδιαίτερα τις τελευταίες, στρέφονται προς το παρόν οι έρευνές μας». τονίζουν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία, χθες το βράδυ, έξω από το σπίτι του, στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα της Βούλας.

Οι κάμερες του σπιτιού του 46χρονου

Το θύμα, που είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, επρόκειτο χθες το βράδυ να πάει στα εγκαίνια της νέας επιχείρησής του, φύλαξης και καθαρισμού κτιρίων στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, γεγονός, που όπως όλα δείχνουν, γνώριζαν οι δράστες και του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου.

H είσοδος το σπιτιού του επιχειρηματία

Σημειώνεται, ότι την ώρα της δολοφονίας, τα δύο παιδιά του 46χρονου βρίσκονταν σε διπλανό σπίτι, ενώ η σύζυγός του, που είναι γνωστό μοντέλο, συμμετείχε σε επίδειξη μόδας.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής...

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: