1.11.18

«Γαλάζιος» εμφύλιος για την «καρέκλα» στην Κατερίνη...

Οι μετακινήσεις «γαλάζιων» βουλευτών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει «καραμπόλες» με τους νυν τοπικούς άρχοντες που...
προέρχονται τη ΝΔ, όπως προκύπτει από τον παρασκηνιακό «πόλεμο» που έφερε σήμερα, Πέμπτη στο φως η στήλη «Βηματοδότης».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρωταγωνιστές του «γαλάζιου» εμφυλίου είναι ο Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος θέλει από βουλευτής να γίνει δήμαρχος -με τη στήριξη φυσικά της ΝΔ- και ο νυν δήμαρχος Σάββας Χιονίδης (που είχε στηριχθεί από τη ΝΔ).

Μάλιστα, στον κ. Χιονίδη πρότειναν να εγκαταλείψει τη δημαρχία για να κατέλθει στις εκλογές ως βουλευτής, κάτι που ωστόσο αρνήθηκε και διεκδικεί τώρα τον δήμο Κατερίνης μαζί με τον κ. Κουκοδήμο.

Έτσι άρχισε ένας υπόγειος εμφύλιος στην Κατερίνη με κατηγορίες (από τον κ. Κουκοδήμο) ότι ο κ. Χιονίδης έχει συνεργαστεί με τον… ΣΥΡΙΖΑ. Έπειτα από αυτό η ΝΔ αποφάσισε να μη δώσει στήριξη σε κανέναν.

Όπως μεταδίδει ο «Βηματοδότης», υπάρχει ωστόσο ένα θέμα. Ο κ. Κουκοδήμος έκανε ολόκληρη γιορτή εξαγγέλλοντας στην Κατερίνη την υποψηφιότητά του ως δημάρχου. Προσκάλεσε μάλιστα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και καμιά 50ριά βουλευτές. Οι βουλευτές πήγαν στη γιορτή, όχι όμως ο κ. Μητσοτάκης...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: