1.11.18

«Βάζω στοίχημα ότι δεν θα γίνει...

...η προανακριτική για την Υγεία»...

Νέο πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης άνοιξε μετά την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την Υγεία, σχετικά με τις πράξεις πέντε υπουργών προηγούμενων κυβερνήσεων, μεταξύ αυτών και ο...
Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ και ο Ανδρέας Λοβέρδος για το «Ερρίκος Ντυνάν».

«Δεν θα γίνει Προανακριτική και βάζω στοίχημα γι αυτό«, δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή «Ακραίως», στον Τάκη Χατζή και στον Δημήτρη Οικονόμου.

«Δεν γίνεται να προκύψει προανακριτική από αυτή την εξεταστική που εξελίχθηκε σε φιάσκο για τον ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε και εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν θα προκύψει πόρισμα που θα οδηγεί κάποιον υπουργό σε προανακριτική.

«Σηκώνουν καπνό για να καλύψουν την αποτυχία τους», τόνισε και πρόσθεσε: «Έχουν αποτύχει σε βαθμό που δεν φαντάζεστε. Μιλούσαν για μαύρη τρύπα στο ΚΕΕΛΠΝΟ, έβαλαν ορκωτούς λογιστές και δεν βρέθηκε καμία τρύπα. Ρεζίλι των σκυλιών»

«Τα αήθη χτυπήματα της κυβέρνησης τα εκλαμβάνω ως παράσημα και τίτλους τιμής. Τέτοιες αθλιότητες τις έχω για πρωινό», δήλωσε από την πλευρά του στον ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Προανακριτική για πέντε υπουργούς ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «τα Νέα» τα πέντε ονόματα που αναφέρονται στο πόρισμα είναι: Άδωνις Γεωργιάδης (ΚΕΕΛΠΝΟ), Δημήτρης Αβραμόπουλος (εμβόλια - ΚΕΕΛΠΝΟ), Ανδρέας Λοβέρδος (Ερρίκος Ντυνάν), Μάκης Βορίδης (Ερρίκος Ντυνάν) και Μάριος Σαλμάς (αρθροσκοπήσεις) και βρίσκονται στο στόχαστρο για τη διαχείριση των υποθέσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ, του «Ερρίκος Ντυνάν» και των αρθροσκοπήσεων. 

Εφόσον στο περιθώριο του πορίσματος, περιγράφουν πράξεις αξιόποινες για τους προαναφερθέντες υπουργούς, το επόμενο βήμα θα είναι η σύσταση προανακριτικής επιτροπής όπου θα διερευνήσει την ποινική διάσταση του ζητήματος...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: