1.10.18

«Ζει η κοπέλα μου;»...

Το πρώτο πράγμα που ρώτησε τους διασώστες ο 29χρονος...

ΒΙΝΤΕΟ

Παρότι πέρασε περισσότερες από 24 ώρες παλεύοντας με τα ορμητικά νερά και παρά το γεγονός ότι ήταν εμφανώς εξουθενωμένος, το μυαλό του βρισκόταν στην...
κοπέλα του με την οποία χωρίστηκε στο ξεκίνημα της περιπέτειάς του. 

Ο λόγος για τον 29χρονο που παρασύρθηκε με το ΙΧ του από χείμαρρο στο Μαντούδι Ευβοίας, ο οποίος δεν έχασε καθόλου χρόνο και με το που ξεκίνησε η επικοινωνία του με τους διασώστες ρώτησε «Ζει η κοπέλα μου». 

Όπως γράφει το lamiareport.gr, η καταφατική απάντηση του έδωσε πίσω όση ενέργεια είχε χάσει τις τελευταίες ώρες και το χαμόγελό του ήταν διάπλατο παρά την ταλαιπωρία. 




Ανάλογες στιγμές διαδραματίστηκαν και στην απέναντι όχθη του ποταμού που εντοπίστηκε ο 27χρονος από την κοπέλα του και τον πατέρα του, ο οποίος πίστευε ότι ο «Γιάννης του» θα τα καταφέρει. Γνωρίζοντας ότι είναι «σκληρό παιδί» πίστευε ότι μπορούσε να τα καταφέρει και με τα ορμητικά νερά και για να επιβιώσει βγαίνοντας σε κάποιο σημείο, όπως και έγινε.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ορίστηκε η μεταφορά του στο τοπικό Κέντρο Υγείας, περισσότερο προληπτικά, για την πολύωρη ταλαιπωρία του με τα στοιχειά της φύσης.

Στη φωτογραφία βλέπετε τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχο Νίκο Σπαή που βρισκόταν δίπλα στα πληρώματα που έψαχναν τον 27χρονο, έχοντας πλέον σιγουρευτεί ότι ο αγνοούμενος είναι καλά στην υγεία του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: