2.9.18

Αντώναρος: Δεν ήρθε ώρα για το δικό μου κόμμα...


«Δεν αλλαξοπίστησα, ούτε αλλαξοδρόμησα», λέει ο Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή την απομάκρυνση του από τη ΝΔ.
«Η Νέα Δημοκρατία όπως την ίδρυσε ο Κ. Καραμανλής ήταν...

ένα κόμμα με έντονα κοινωνική λαϊκή βάση. Ο κοινωνικός φιλελευθερισμός είναι μια λέξη που δεν λέει πολλά. Η σημερινή πολιτική της ΝΔ δεν μπορεί να πετύχει αξιόμαχη κυβερνητική πλειοψηφία στις επόμενες εκλογές», ανέφερε στο "Ακραίως" ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή. «Η ΝΔ από τότε που έχασε τις εκλογές με 11% δεν ξεπέρασε ποτέ το 29%», πρόσθεσε.

Ο ίδιος, "δεν πιστεύει στις δημοσκοπήσεις", ενώ ανεφερε, πως, επικοινωνεί με «τον Κώστα Καραμανλή όποτε εγώ και εκείνος κρίνουμε».  «Ο Κ. Καραμανλής έκανε πράγματα που δεν υπάρχουν καν στο πρόγραμμα της ΝΔ».

Ο Αντώναρος παραδέχτηκε, πως, «η σημερινή ΝΔ δεν είναι αυτή της εθνικής συμφιλίωσης».

«Εκπροσωπώ πολλούς ανθρώπους που έρχονται σ’ εμένα. Με αυτούς τους ανθρώπους έχουμε μία κοινότητα απόψεων. Συμφωνούσα με την κ. Παπακώστα. Στα κείμενα με την κ. Παπακώστα υπογραμμίσαμε ότι είμαστε αυτόνομα πρόσωπα. Εγώ δεν υπέγραψα την ιδρυτική πράξη του κόμματος της κ. Παπακώστα. Η Κ. Παπακώστα αποτελεί επιτομή του εαυτού της», είπε. Και εξήγησε, πως, «στη ΝΔ δεν έχω λόγο να επανέλθω από τη στιγμή που αυτά που κριτικάρω μένουν αναλλοίωτα».

Επίσης, δήλωσε, πως, με την κριτική του δεν έχει ως στόχο τον Μητσοτάκη, αλλά συγκεκριμένες πολιτικές.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να συστήσει τον δικό του πολιτικό φορέα, ο Αντώναρος σημείωσε: «Είμαι υπέρ των αργών και λελογισμένων βημάτων».Kαι πρόσθεσε: «δεν ήρθε ώρα για το δικό μου πολιτικό φορέα και δεν ξέρω αν θα έρθει»...



Δεν υπάρχουν σχόλια: