1.9.18

«Η έφοδος Καλφαγιάννη δεν έχει τέλος»...

Εκτός ΕΡΤ είχε βρεθεί στα τέλη Μαρτίου ο Σπύρος Κρίμπαλης (είχε τη θέση εντεταλμένου συμβούλου για το πρόγραμμα) έπειτα από απόφαση του...
Δ.Σ. που έκανε δεκτή την εισήγηση περί «δυσαρμονίας στη συνεργασία του με τη διοίκηση». 

Στις αρχές Μαΐου με προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου Αθηνών ανεστάλη η ισχύς της απόφασης του ΔΣ της ΕΡΤ και επέστρεψε κανονικά στα καθήκοντά του. 

Σήμερα ο Σπύρος Κρίμπαλης με ανάρτησή του στο fb καταγγέλλει την απομάκρυνση τριών ικανότατων στελεχών της διεύθυνσης προγράμματος για να βολευτούν, όπως λέει, τα παιδιά της ΠΟΣΠΕΡΤ και οι κολλητοί της διοίκησης.

Συγκεκριμένα ο Σπ. Κρίμπαλης αναφέρει:

"Το διαρκές έγκλημα στην ΕΡΤ συνεχίζεται. Πάντα με την ανοχή του αρμόδιου υπουργείου. Με σημερινή απόφαση της διοίκησης τρία ικανότατα στελέχη της διεύθυνσης προγράμματος απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους για να βολευτούν τα παιδιά της ΠΟΣΠΕΡΤ και οι κολλητοί της διοίκησης. 

Οι αντίθετες εισηγήσεις του γενικού διευθυντή τηλεόρασης για τις συγκεκριμένες τοποθετήσεις πετάχτηκαν για μια ακόμα φορά στα σκουπίδια. Και οι τελευταίες ελπίδες για αξιοκρατία, επαγγελματική αξιοπρέπεια, στοιχειώδη ορθολογισμό ναυάγησαν στα ρηχά της μετριότητας, της υποταγής και της ασχετοσύνης. Η έφοδος του Καλφαγιάννη προς τον ουρανό δεν έχει τέλος»...

zoornalistas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: