1.9.18

Επίθεση της ΝΔ στη Γεροβασίλη...


Σκωπτικά σχολιάζουν από την Νέα Δημοκρατία τη συνέντευξη της νέας υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη. Μεταξύ άλλων από την Πειραιώς κατηγορούν την κ.Γεροβασίλη για...

ιδεοληπτική στάση και για υποβάθμιση ακόμη και του κινδύνου της τρομοκρατίας.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Η σημερινή πρώτη συνέντευξη της κ. Γεροβασίλη ως Yπουργού Προστασίας του Πολίτη, είναι η απόλυτη επιβεβαίωση της επικίνδυνης ιδεοληπτικής εμμονής από την οποία πάσχει ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ. Διότι δεν χαϊδεύει μόνον τους Ρουβίκωνες. Η κ. Γεροβασίλη φτάνει στο σημείο να υποβαθμίζει ακόμη και τους κινδύνους της τρομοκρατίας.

Τους προειδοποιούμε: Η ασφάλεια των πολιτών δεν είναι ένα ακόμη παιχνίδι στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα όλων των πολιτών. Τους λίγους μήνες που τους απομένουν, ας φροντίσουν τουλάχιστον να μην κάνουν περισσότερο κακό στη χώρα.

Υ.Γ. Η χθεσινή επίθεση που έγινε στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε είναι άλλη μια κραυγαλέα απόδειξη των κινδύνων που εγκυμονεί η ανοχή στη βία και η απαράδεκτη στοχοποίηση ακόμη και δημοσιογράφων από τον ΣΥΡΙΖΑ, τα φιλικά του ΜΜΕ και τα πληρωμένα τρολ του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: