1.9.18

Α ρε BBC, τι θα κάναμε χωρίς εσένα...


Καλησπερίζουμε και το BBC που μας πληροφορεί πως στη Μόρια έχει το χειρότερο στρατόπεδο συγκέντρωσης στον κόσμο. Βαθιά η ευγνωμοσύνη μας για την αποκάλυψη! Δίπλα μας ήταν, δεν το είχαμε μυριστεί... Το...

ευχαριστούμε γιατί ήδη αφυπνιστήκαμε και έχουμε ξεκινήσει μαζικές κινητοποιήσεις, έχουμε βγει στους δρόμους όλοι, έχουμε παρατήσει τις οθόνες και τα emoticons, έχουμε σηκωθεί από τους καναπέδες και τις πλαστικές συγκινήσεις δια της οθόνης, και έχουμε πιάσει τη κουβέντα με τους πρόσφυγες στο δρόμο, πώς σε λένε αδερφέ, από ήρθες, που πας, πώς μπορώ να σε βοηθήσω, κάναμε ο καθένας και από μια οικογένεια φίλη μας και τους καλούμε στο κυριακάτικο τραπέζι μας, τους νεγορεύουμε μια δυο φορές, τη βδομάδα, πλέον έχουμε την έγνοια τους, τους ξέρουμε με τα ονόματά τους.

Πιάσαμε και να διαβάζουμε και να ενημερωνόμαστε, λέμε τα ερωτήματα για τη Μέση Σνατολή και το παγκόσμιο φαινόμενο του προσφυγικού δε μας τα απαντούν κάτι ουφολόγοι ψεκασμένοι των καναλιών, κάτι παπαγάλοι δουλικά, αλλά επιστήμονες, ανθρωπολόγοι, ιστορικοί, οικονομολόγοι, και πιέζουμε όπως μπορούμε τους πολιτικούς μας, ξυπνήσαμε πλέον και αλλάξαμε και τον τρόπο ζωή μας γιατί καταλάβαμε πως το νήμα του πολέμου που έκανε τον άλλο πρόσφυγα και τον ξερίζωσε φτάνει μέχρι το πιάτο μας, το στομάχι μας, τη σακούλα μας, τη βενζίνη μας.

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: