1.6.18

Σε αναζήτηση νέας ταυτότητας ο ΑΝΤ1...

Αποτέλεσμα εικόνας για ANT1 KTIRIOΣημαντικές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα θα ξεκινήσει ο ΑΝΤ1 εν όψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν σε μια προσπάθεια να αφήσει πίσω του τη σεζόν που ολοκληρώνεται.

Ως μεγάλο και ιστορικό «μαγαζί» ο ΑΝΤ1 δεν ανέχεται να...
χάνει για αυτό και οι παρεμβάσεις θα είναι προς όλες τις κατευθύνσεις, με στόχο την πλήρη ανανέωση όλου του συστήματος. Από τα πρόσωπα της διοίκησης, έως το πρόγραμμα, τις παραγωγές και τις συνεργασίες.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν η πιο σημαντική αποχώρηση σε αυτήν τη φάση είναι του διευθύνοντος συμβούλου Τάσου Μιχαλάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα είναι η μόνη… Την ίδια ώρα όμως ο σταθμός ανανεώνει το στελεχιακό του δυναμικό με προσλήψεις, όπως για παράδειγμα του Ζαφείρη Χαραλαμπίδη – πριν λίγες εβδομάδες, αναλαμβάνοντας καθήκοντα chief marketing officer.

Ωστόσο η συνεργασία που αναμένεται να σηματοδοτήσει την επανεκκίνηση του καναλιού, αναμφίβολα θα είναι η επιστροφή του Κώστα Κιμπουρόπουλου.

Από κει και πέρα όμως ο ΑΝΤ1 οφείλει να αναζητήσει τη νέα του ταυτότητα στο νέο τηλεοπτικό χάρτη που θα διαμορφωθεί μετά την αδειοδότηση των καναλιών… Και να καταθέσει μια ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ελκυστική πρόταση στο τηλεοπτικό κοινό, τόσο σε επίπεδο ενημέρωσης όσο και ψυχαγωγίας.

Η ανανέωση του συμβολαίου με τον Νίκο Χατζηνικολάου ως κεντρικού προσώπου της ενημέρωσης του σταθμού, αναμφισβήτητα είναι θετική… Πρέπει όμως να συνοδευτεί και από ένα νέο μοντέλο ειδήσεων που θα είναι πιο κοντά στο προφίλ του παρουσιαστή, κρατώντας τα θετικά του προηγούμενου (που προσέδωσε ο επικεφαλής της ενημέρωσης Στράτος Μπαλής). Επίσης απαραίτητη ήταν και η προσθήκη της εκπομπής «Ενικός» στο πρόγραμμα της νέας σεζόν. Όχι μόνο επειδή έλειπε από την τηλεόραση ή θα φέρει νούμερα στο κανάλι, αλλά και επειδή ενισχύει το προφίλ του.

Αντίστοιχα όμως ο σταθμός πρέπει να κινηθεί και στο υπόλοιπο κομμάτι… Και κυρίως να μη διστάσει να ανανεώσει τα πρόσωπα των εκπομπών του και να αφουγκραστεί σωστά το κλίμα της εποχής, τόσο στην επιλογή των σειρών όσο και των προγραμμάτων...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: