1.5.18

WIND Vision από το μέλλον...

Αποτέλεσμα εικόνας για WIND VisionΜια καινοτόμο συνδρομητική τηλεόραση παρουσιάζει η WIND. Το WIND Vision με την πλατφόρμα που παρουσίασε φιλοδοξεί να...
γίνει σημείο αναφοράς για πλήθος τηλεοπτικών σταθμών και υπηρεσιών.

Μέσα από ένα ενιαίο περιβάλλον πλοήγησης και με τη χρήση ενός και μόνο απλού τηλεκοντρόλ δίνει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο, ενώ υπάρχει δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου σε ανάλυση 4K και τεχνολογία HDR. Σημαντικό είναι ακόμη το ότι απελευθερώνει τον θεατή από τον περιορισμό της μίας οθόνης, προσφέροντας ταυτόχρονη παρακολούθηση διαφορετικού περιεχομένου από την τηλεόραση, το smartphone και το tablet, όποτε και όπου θέλει ο χρήστης.

Επίσης, το WIND Vision είναι και Android TV και κάνει κάθε τηλεόραση «έξυπνη», προσφέροντας άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες της Google, όπως τo Google Play Movies για ταινίες on demand, μουσικές εφαρμογές όπως το Spotify, το TuneIn, το Google Play Music, το YouTube και το Google Play Games! Στα «παραδοσιακά» κανάλια περιλαμβάνονται τα Disney, Disney Junior, Disney XD, Nickelodeon, SMILE, BabyTV, National Geographic, τα ειδησεογραφικά Bloomberg TV, Euronews (Eng), Sky News, CNBC, BBC World News, Deutsche Welle, Rai 1, France 24 κ.ά. Υπάρχει ακόμη και αποκλειστική συνεργασία για την Ελλάδα με το Netflix.

Για να αποκτήσει κανείς το WIND Vision, πρέπει να είναι συνδρομητής της WIND σε σταθερή τηλεφωνία και υπάρχουν δύο πακέτα: Το Family Pack στα 9,90 ευρώ και το Full Pack στα 24,90 ευρώ, στο οποίο περιλαμβάνονται και τα επτά κανάλια Novasports.

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: