2.4.18

Ο Κοτζιάς ενημερώνει τους αρχηγούς...

Νίκος ΚοτζιάςΚύκλο επαφών με τους αρχηγούς των κομμάτων ξεκινά σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών προκειμένου να τους ενημερώσει για την...
πορεία των συζητήσεων σε σχέση με το «Μακεδονικό» που είχε την περασμένη εβδομάδα στη Βιέννη.

Ο Νίκος Κοτζιάς συμμετείχε σε τριμερή συνάντηση στην αυστριακή πρωτεύουσα την Παρασκευή μαζί με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ, Νικόλα Ντιμιτρόφ, και τον ειδικό απεσταλμένο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς.

Στις 12 το μεσημέρι ο κ. Κοτζιάς θα έχει συνάντηση στον Περισσό με τον γενικό γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ το απόγευμα θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.

Τη Μεγάλη Τρίτη αναμένεται να συναντηθεί με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, και το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 18:00, με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.

Ενημέρωση μόνο από Τσίπρα
Ωστόσο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρνήθηκε να δει τον Νίκο Κοτζιά και ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντήσει τον τομεάρχη Εξωτερικών της Ν.Δ., Γιώργο Κουμουτσάκο, μόλις επιστρέψει από τις ΗΠΑ, πιθανότατα τη Μ. Τρίτη.

Πηγές της Πειραιώς σχολίαζαν σχετικά πως ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν έχει καμία αντίρρηση να ενημερωθεί απευθείας από τον πρωθυπουργό για οποιοδήποτε εθνικό θέμα.

Ως εκ τούτου -πρόσθεταν- ο κ. Κουμουτσάκος θα συναντηθεί με τον κ. Κοτζιά και ο υπουργός Εξωτερικών θα ενημερώσει δι' αυτής της οδού την αξιωματική αντιπολίτευση.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: