1.2.18

«Ας είναι η Μακεδονία η αφορμή που ο κόσμος θα ξεσηκωθεί»...

Τη στήριξή της στο συλλαλητήριο της Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος εκφράζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου τονίζοντας ότι...
«αφορά τους αριστερούς που ξέρουν καλά ότι η αριστερά είναι ταυτισμένη ιστορικά με τους αγώνες για την πατρίδα και την ελευθερία και όχι τους νεοφιλελεύθερους προδότες, τις μαριονέτες που φοράν το μανδύα της αριστεράς και ασελγούν στο όνομά της».

«Όσοι επιχειρηματολογούν υπέρ της σιωπής και της ανοχής δρουν υπέρ της υποταγής», σημειώνει στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της που αναρτήθηκε στο freedomtv.gr η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη για να διαδηλώσει δεν είναι φασίστες κι εθνικιστές όπως τους παρουσιάζει η υποτελής κυβέρνηση. Η μητέρα σου, ο πατέρας σου που πήγε, εσύ που πήγες ή που θέλησες να πας, εσύ που θες να πας στο συλλαλητήριο της Αθήνας δεν είσαι φασίστας, επειδή δηλώνεις την αγωνία σου και διαδηλώνεις για την πατρίδα σου», προσθέτει η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής κλείνει το μήνυμά της με την ευχή «η πλατεία Συντάγματος να κατακλυστεί από κόσμο. Από τους απλούς πολίτες που αγωνιούν πραγματικά και που αν αγωνιστούν, αν αγωνιστούμε μαζί, θα πάρουμε πίσω όλα όσα μας αφαιρούν βίαια. Μόνο με διεκδίκηση θα ξαναϋπάρξει δημοκρατία στη χώρα μας. Ας είναι η Μακεδονία η αφορμή που ο κόσμος θα ξανασηκωθεί στα πόδια του, θα ξεσηκωθεί και θα διεκδικήσει και θα μαζευτεί ξανά στο Σύνταγμα».

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: