30.1.18

Ο Κ. Μασσέλος στη θέση του προέδρου της ΕΕΤΤ...

Θετικά γνωμοδότησε η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, κατά πλειοψηφία, στην πρόταση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά για...
την ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) από τον πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, καθηγητή σχεδιασμού υπολογιστικών συστημάτων Κώστα Μασσέλο.

Από σχεδόν όλες τις πτέρυγες συνομολογήθηκε πως το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει το ακριβότερο και ταυτόχρονα το πιο αργό ίντερνετ στην Ευρώπη συνιστά σοβαρότατο πρόβλημα το οποίο υποσκάπτει τις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας και ταλαιπωρεί τους Έλληνες πολίτες, ενώ διατυπώθηκαν ερωτήματα προς τον Κ. Μασσέλο σχετικά με τις πρωτοβουλίες που σκοπεύει να αναπτύξει από τη νέα του θέση ώστε να ανατραπεί η σημερινή εικόνα.

Από την πλευρά του ο Ν. Παππάς τόνισε ότι «η ΕΕΤΤ δεν είναι μια απλή τεχνική επιτροπή, αλλά η αρχή που οφείλει να διασφαλίζει ποιοτικές, γρήγορες και φθηνές υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών στον Έλληνα πολίτη. Είμαι αισιόδοξος ότι, με τον ορισμό του Κ. Μασσέλου στη θέση του προέδρου της και υπό τη νέα της σύνθεση, στο εξής η επιτροπή θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κόσμου».

Τα κόμματα για την τοποθέτηση του Κ. Μασσέλου τοποθετήθηκαν ως εξής:

-ΣΥΡΙΖΑ: Υπέρ.

-ΝΔ: Παρών.

-ΠΑΣΟΚ: Παρών.

-Χρυσή Αυγή: Κατά.

-ΚΚΕ: Κατά.

-ΑΝΕΛ: Υπέρ.

-Ένωση Κεντρώων: Παρών.

-Ποτάμι: Παρών. 


avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: