1.11.17

Συνέλαβαν στην Πάτρα τον εκτελεστή του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου...

Φόβοι οτι διέφυγαν οι συνεργοί του...

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου το...
απόγευμα της 12ης Οκτωβρίου, μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr ο 32χρονος Αλβανός που κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο σε έναν καταυλισμό Ρομά στην Πάτρα όπου και συνελήφθη.

Ο εντοπισμός του έγινε από το κινητό του τηλέφωνο, όταν επικοινώνησε με μία γυναίκα και της ζήτησε βοήθεια προκειμένου να διαφύγει στην Αλβανία ή στην Ιταλία.

Ο 32χρονος που είναι και δραπέτης φυλάκων αφού παραβίασε άδεια που είχε πάρει από σωφρονιστικό ίδρυμα, φέρεται να είναι ο δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Αυτός δηλαδή από τους δύο δράστες που απομόνωσε τον γνωστό δικηγόρο στο γραφείο του και τον πυροβόλησε.

Ο δεύτερος από τους δράστες, αυτός που κρατούσε τον βοηθό του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου σε διπλανό γραφείο υπό την απειλή όπλου, έχει εξαφανιστεί, όπως και το τρίτο πρόσωπο που βρισκόταν έξω από το γραφείο την ώρα της δολοφονίας. Από αστυνομικές πηγές εκφράζονται φόβοι ότι έχουν διαφύγει στο εξωτερικό ωστόσο είναι γνωστά τα στοιχεία τους και αναζητούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες 32χρονος που βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας είναι και ο δράστης αιματηρής συμπλοκής στην Καλλιθέα στις 20 Σεπτεμβρίου με δύο σοβαρά τραυματίες.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εμπλέκεται και στην ένοπλη επίθεση κατά του 62χρονου δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη, τον Νοέμβριο του 2014.

Οι ηθικοί αυτουργοί

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, έχουν αδιάσειστα στοιχεία για τους δράστες της δολοφονίας αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια κενά για να συμπληρωθεί το πάζλ, σε ότι αφορά τους ηθικούς αυτουργούς.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι τρεις βαρυποινίτες που μεταφέρθηκαν τη Δευτέρα στην Ασφάλεια από τις φυλακές Κορυδαλλού θεωρούνται ύποπτοι ως «μεσάζοντες», που «νοίκιασαν» τους δύο Αλβανούς για λογαριασμό άλλων κακοποιών της αλβανικής μαφίας, προκειμένου να πιέσουν τον δικηγόρο, ώστε να μεσολαβήσει σε πελάτη του να τους δώσει χρήματα που τους χρωστούσε, για «βρώμικη» δουλειά που έκαναν για λογαριασμό του.

Οι δύο Αλβανοί όμως δολοφόνησαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, με αποτέλεσμα να πάρει άλλη τροπή η υπόθεση.

Ήταν θέμα ωρών ο εντοπισμός των εκτελεστών, αφού οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής βρίσκονταν στην τελική ευθεία προκειμένου να ξεκαθαριστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και για τους φυσικούς αυτουργούς της εκτέλεσης του δικηγόρου...


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: