1.11.17

''Ήθελα να εκφοβίσω, όχι να σκοτώσω''...

Ομολόγησε ο 32χρονος τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου (Βίντεο)...

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται 32χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, εμπλέκεται στην...
υπόθεση ανθρωποκτονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Πρόκειται για έναν 32χρονο Αλβανό υπήκοο, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην Πάτρα.

Ο συλληφθείς, ο οποίος είναι Ρομά, βρέθηκε σε σπίτι σε οικισμό Ρομά, ενώ ετοιμαζόταν να φύγει για Αλβανία, είτε απευθείας είτε μέσω Ιταλίας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, είχαν ακριβείς πληροφορίες για τους δύο δράστες της δολοφονίας και τις κινήσεις του και εντόπισαν τον 32χρονο, καθώς αναζητούσε τρόπο να φύγει από την Ελλάδα. Όπως διαπιστώθηκε είναι δραπέτης των φυλακών, γι΄αυτό κρατήθηκε, μέχρι να συμπληρωθούν τα στοιχεία σε βάρος του.

Ο δεύτερος από τους δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες πρόλαβε και διέφυγε στην Αλβανία, αλλά είναι γνωστά τα στοιχεία του και αναζητείται. Απομένει να συμπληρωθούν κάποια κενά για τους ηθικούς αυτουργούς για να κλείσει ολοκληρωτικά η υπόθεση, για την οποία θα γίνουν αύριο ανακοινώσεις από την Ασφάλεια.

Σύμφωνα με μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι τρεις βαρυποινίτες που μεταφέρθηκαν χτες στην Ασφάλεια από τις φυλακές Κορυδαλλού θεωρούνται ύποπτοι ως «μεσάζοντες», που «νοίκιασαν» τους δύο Αλβανούς για λογαριασμό άλλων κακοποιών της αλβανικής μαφίας, προκειμένου να πιέσουν τον δικηγόρο, ώστε να μεσολαβήσει σε πελάτη του να τους δώσει χρήματα που τους χρωστούσε, για «βρώμικη» δουλειά που έκαναν για λογαριασμό του.

Οι δύο Αλβανοί όμως δολοφόνησαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, με αποτέλεσμα να πάρει άλλη τροπή η υπόθεση.
Ήθελα να πυροβολίσω στα πόδια

Ηθελα να τον πυροβολήσω στα πόδια αλλά κατά λάθος τον πυροβόλησα σε άλλο σημείο. Ηθελα να τον εκφοβίσω και όχι να τον σκοτώσω, ομολόγησε στην κατάθεσή του στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ο 32χρονος Αλβανός, βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου το απόγευμα της 12ης Οκτωβρίου, μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ...



ΑΠΕ ΜΠΕ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: