1.10.17

Κύρτσος: "Στην Ευρώπη έχουμε μια αναζήτηση επανεκκίνησης"


Τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ε.Ε., αλλά και την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, σχολίασε ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κύρτσος σε...
δηλώσεις του από τη Λάρισα, στο περιθώριο της ημερίδας για τον περιφερειακό Τύπο.

Ο κ. Κύρτσος είπε πως «στην Ευρώπη έχουμε μια αναζήτηση μιας επανεκκίνησης», ενώ σημείωσε πως υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το αν θα συνεννοηθούν Γερμανία - Γαλλία ή θα υπάρξουν κάποια ατυχήματα τύπου Ισπανίας το επόμενο διάστημα.

Σχετικά με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο κ. Κύρτσος τόνισε πως «οι χώρες της Ε.Ε. βρίσκονται στο πέμπτο χρόνο σταθερής ανάπτυξης, καθώς έχουν απορροφήσει συνολικά στην Ε.Ε όλη την ανεργία που δημιουργήθηκε από την κρίση του 2008».

«Εμείς έχουμε μείνει πίσω. Η κυβέρνηση Τσίπρα έχασε πολύτιμο χρόνο. Τώρα να δούμε αν μπορούμε σιγά σιγά να περάσουμε σε φάση οικονομικής ανάκαμψης και μετά να μπούμε σε φάση σταθερής και δυναμικής ανάπτυξης για να υπάρξουν θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης και καλά αμειβόμενες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: