1.9.17

Θεοδωράκης: Αποφάσισα να πρωταγωνιστήσω στη δημιουργία ενός νέου προοδευτικού Κινήματος...

Σταύρος Θεοδωράκης
BINTEO...

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Αποφάσισα να...
πρωταγωνιστήσω στη δημιουργία ενός νέου, μεγάλου, προοδευτικού Κινήματος. Το σχέδιό μου είναι απλό: Ανοιχτό κέντρο και ανένδοτος αγώνας για μια δίκαιη πατρίδα, δουλειές και ίσες ευκαιρίες για όλους» ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης σε σχετική του δήλωση.

Ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι «τα τρία αυτά χρόνια το Ποτάμι κατάφερε πολλά» και γι’ αυτό «δεχτήκαμε αυτές τις πρωτοφανείς επιθέσεις από τους βολεμένους των κομματικών μηχανισμών, των συντεχνιών και των συμφερόντων».

«Δεν δειλιάσαμε όμως. Συνεχίσαμε να λέμε τις πικρές αλήθειες και τις λύσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. Και σήμερα όλο και περισσότεροι αναγνωρίζουν τη μεγάλη χρησιμότητα του Ποταμιού στον τόπο» ανέφερε για να προσθέσει:

«Τώρα, όμως, ήρθε η στιγμή για το επόμενο βήμα. Να σπάσουμε τα φράγματα. Να σπείρουμε τις αρχές και τις αξίες μας σε νέα χωράφια. Να δουν οι πολίτες της λογικής -σοσιαλδημοκράτες, φιλελεύθεροι, οικολόγοι, κυρίως οι νέοι- ότι υπάρχει και άλλος δρόμος. Ήρθε η ώρα, επιτέλους, να κάνουμε όλοι μαζί τη μεγάλη υπέρβαση. Να γυρίσουμε την πλάτη σε αυτούς που έχουν αποτύχει, σε αυτούς που έχουν δείξει τα όριά τους».

Όπως επισήμανε ο κ. Θεοδωράκης, οι προτεραιότητές του «είναι χαρτογραφημένες:

  • Οι εργαζόμενοι δεν είναι μηχανές είσπραξης φόρων
  • Το δημόσιο δεν είναι κομματικό λάφυρο
  • Οι νέοι δεν είναι είδος προς εξαγωγή».

«Η ώρα είναι 8 το πρωί. Αυτή την ώρα ανεβαίνουν τα πρώτα ρολά. Κι εγώ ξεκινώ αυτόν τον όμορφο προεκλογικό αγώνα. Μέχρι τον Νοέμβριο θα προσπαθήσω να περπατήσω όλους τους δρόμους της Αθήνας, τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Να συζητήσουμε. Μπορούμε να τα καταφέρουμε: Να συναντηθούμε και να αλλάξουμε το πολιτικό σύστημα. Να αλλάξουμε την Ελλάδα. Αρκεί να πιστέψουμε στη δύναμή μας. Αρκεί να κάνουμε ένα άλμα μεγαλύτερο από τη φθορά» κατέληξε...

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: