1.9.17

Aς αποφασίσουν επιτέλους...

Αποτέλεσμα εικόνας για Μανιάτης
Ποιον χώρο θέλει κάθε υποψήφιος...
Δεν είναι ότι πάνε να εκλέξουν αρχηγό, χωρίς να έχουν καταλήξει στο όνομα, τον χαρακτήρα και τη φυσιογνωμία του νέου φορέα, είναι που ακόμα …σφάζονται για τον...
χώρο που θέλουν να καλύψουν.

Εξηγούμαι. Μετά από την Χαριλάου Τρικούπη που ενδιαφέρεται να δημιουργήσει τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, τη Σεβαστουπόλεως που επιμένει στην ανάγκη συμπερίληψης του Προοδευτικού Κέντρου και την Αγίου Κωνσταντίνου που επιμένει να εντάσσει στον ευρύτερο χώρο, την Ανανεωτική Αριστερά, ήρθε ο Γιάννης Μανιάτης να δώσει το δικό του …εύρος για τον χώρο που θέλει να εκπροσωπήσει ο φορέας του οποίου επιθυμεί να ηγηθεί. Στην πραγματικότητα, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ μίλησε για έναν χώρο που διεκδικεί «από το Προοδευτικό Κέντρο, μέχρι την Κεντροαριστερά και τον κοινωνικό ακτιβισμό της Πολιτικής Οικολογίας».

Χωρίς, παρεξήγηση, αλλά εκεί στην προοδευτική παράταξη, δεν διαφοροποιείστε αν περιγράφει ο καθένας τον χώρο σας με διαφορετικά λόγια. Άσε που έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή που ο πολίτης ψήφιζε αυτόν που δεν καταλάβαινε, γιατί τον θεωρούσε πιο …σπουδαγμένο!

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: