1.9.17

Τρολάρουν ή μας δουλεύουν;...

Βενιζέλο και Λοβέρδο προτείνουν για να συμπληρωθεί η ντουζίνα των υποψηφίων της κεντροαριστεράς
Λίγο απέχει από το να γίνει ανέκδοτο η ενότητα της κεντροαριστεράς με...
17 υποψήφιους αρχηγούς! Το νούμερο είναι τυχαίο… αλλά ενότητα με τόσες διαφορετικές απόψεις κάτι δεν πάει καλά! Δεν φθάνει όμως ο συνωστισμός υποψηφίων σωτήρων (που πιστεύουν ότι αν μπουν μπροστά οι ίδιοι θα ενώσουν το συγκεκριμένο χώρο που ομολογουμένως είναι και υπαρκτός και μεγάλος)… Εσχάτως παρατηρείται το φαινόμενο δημοσιογράφοι με παράδοση και αναφορές στην κεντροαριστερά να προτείνουν ή να παροτρύνουν (διαλέγετε και παίρνετε) κι άλλους υποψήφιους που προφανώς θεωρούν καλύτερους ή τουλάχιστον πιστεύουν ότι η θέση τους είναι μέσα στην κούρσα.
Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λακόπουλος προτείνει τον Ευάγγελο Βενιζέλο και ο Γιώργος Παπαχρήστος τον Ανδρέα Λοβέρδο!
Και το ερώτημα είναι απλό: τρολάρουν ή μας δουλεύουν; Διότι μετά από κάποια στιγμή, είτε το ένα κάνουν είτε το άλλο, είναι προβληματικά και τα δυο. Οσο δηλαδή προβληματικό είναι δυο τόσο έμπειρες πένες να εμφανίζουν σημάδια αδυναμίας να ερμηνεύσουν το αίσθημα της κοινής γνώμης!
Αλλά ακόμη κι αυτό να μην είναι… Τα γεγονότα δεν είναι αρκετά από μόνα τους; Ποιος δεν θυμάται ότι ο Βενιζέλος στις τελευταίες εκλογές παραλίγο να μη βρει την ψήφο του ή την τύχη του Λοβέδρου όταν έφτιαξε δικό του κόμμα;..

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: