28.8.17

Οι «πονοκέφαλοι» του Τσίπρα...

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
  ...για το επίδομα θέρμανσης...
Είναι ορισμένες φορές που αν δεν ακούσεις τα προβλήματα από… πρώτο χέρι, δύσκολα μπορείς να τα καταλάβεις ή να τα νιώσεις. Ο...

πρωθυπουργός, λοιπόν, όπως πληροφορείται ο Neo, έφυγε από τη Φλώρινα προβληματισμένος σε ό,τι αφορά το «πετσοκομμένο», αλλά και καθυστερημένα καταβληθέν, επίδομα θέρμανσης: ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε χθες στον Άγιο Γερμανό Πρεσπών με τον βουλευτή της περιοχής, Κώστα Σέλτσα, τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρο Καρυπίδη και άλλους παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 
Όταν, λοιπόν, ρώτησε ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της περιοχής και περίμενε να ακούσει για φόρους, συντάξεις και περικοπές, όλοι μαζί του ανέφεραν… τη βαρυχειμωνιά. 
Ο πρωθυπουργός, τότε, ρώτησε πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει το θερμόμετρο τον χειμώνα και έμεινε ενεός όταν οι συνομιλητές του του εξήγησαν ότι επί πολλές ημέρες, το θερμόμετρο στην Φλώρινα και την γύρω περιοχή μπορεί να δείξει μείον 20, 25 ή ακόμη και 30 βαθμούς Κελσίου!
 Βεβαίως, υπόσχεση για κάποιο ειδικό επίδομα σε τέτοιες περιοχές με βαρυχειμωνιάς δεν έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας. Όμως, έδειξε να σκέφτεται πως κάτι τέτοιο θα ήταν μάλλον απαραίτητο…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: