1.7.17

Υπόθεση Παντελίδη: Η μητέρα του καλλιτέχνη έστειλε αγωγή-μαμούθ στην Μίνα Αρναούτη...

Υπόθεση Παντελίδη: Η μητέρα του καλλιτέχνη έστειλε αγωγή-μαμούθ στην Μίνα Αρναούτη  - MediaΣχεδόν ενάμισης χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης μετά από το μοιραίο τροχαίο.

Στο αυτοκίνητο βρίσκονταν...
άλλες δύο κοπέλες, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, τις οποίες η οικογένεια του καλλιτέχνη θεωρεί υπεύθυνες γι’αυτό που συνέβη στο παιδί τους, μιας και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι οδηγός ήταν ο ίδιος. Η οικογένεια του καλλιτέχνη υποστηρίζει πως στο τιμόνι βρισκόταν η Φρόσω Κυριάκου και πως η Μίνα Αρναούτη πρέπει να κατηγορηθεί για ψευδομαρτυρία! 

Από την 18η Φεβρουαρίου ξεκίνησε ένας απίστευτος πόλεμος. Με την Μίνα Αρναούτη να δίνει μάχη για τη ζωή της, καθώς η κατάσταση της ήταν αβέβαια μέσα στην εντατική και είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Η Φρόσω Κυριάκου που είχε υποστεί πιο ελαφριά χτυπήματα, έπρεπε να απομακρυνθεί για να σταματήσουν οι επιθέσεις και οι απειλές στο πρόσωπο της και η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, να μπορέσει να βρει τη δική της αλήθεια, ξεκινώντας ένα δικαστικό πόλεμο για να μπορέσει να αποδειχθεί ποιος οδηγούσε. 

Η Μίνα Αρναούτη, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα και τραυματίστηκε σοβαρά, άρχισε να υπερασπίζεται τον εαυτό της, στα social media, για ότι την έχουν κατηγορήσει, για θαυμαστές που την έβριζαν και την απειλούσαν, για δημοσιογράφους που της έστελναν συνεχώς μηνύματα. Τα ξεσπάσματα της και οι αποκαλύψεις που έκανε ήταν πολλές! Αυτές τις αναρτήσεις, όμως, η οικογένεια Παντελίδη θεώρησε ότι απευθύνονταν σε εκείνους. 

Σήμερα η Μίνα Αρναούτη ανέβασε στα social media το εξής: «Με τόσες μηνυσεις και αγωγές θα αλλάξω το όνομά μου στο τέλος από Μυρσίνη Αρναούτη σε Μηνυσίνη Αρναούτη…».
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η μητέρα του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, Αθηνά Παντελίδου, έστειλε αγωγή 150.000€ στην Μίνα Αρναούτη, για τις αναρτήσεις που έκανε όλο αυτό το διάστημα, μέσα από τις οποίες ουσιαστικά απαντούσε σε όσα την κατηγορούσαν! 

Πηγή: youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: