1.3.17

Αποχώρησε ο Γιώργος Παπαχρήστος από «Τα Νέα»...

Αποχώρησε ο Γιώργος Παπαχρήστος από «Τα Νέα»Την αποχώρησή του από την εφημερίδα «Τα Νέα» ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος.  

Όπως αναφέρει, ο...
λόγος της αποχώρησής του έπειτα από 33 χρόνια είναι ότι δεν αντέχει όπως αναφέρει χαρακτηριστικά να βλέπει την άλλοτε κραταιά εφημερίδα να αργοπεθαίνει.  

«Αποχωρώ σήμερα, μόλις δύο ημέρες πριν εκδικαστεί η κύρια αγωγή των τραπεζών κατά του ΔΟΛ με αντικείμενο την υπαγωγή του σε καθεστώς αναγκαστικής εκκαθάρισης, ευελπιστώντας ότι αυτοί που κινούν τα νήματα αυτής της άθλιας ιστορίαςθα ξαναδούν το πράγμα κάτω από άλλο πρίσμα». 

Μάλιστα όπως τονίζει εάν το στίγμα του στα Νέα ήταν ένα πρόβλημα για αυτούς, από σήμερα που δεν υπάρχει πια, τους δίνεται η ευκαιρία να λάβουν τις αποφάσεις που πρέπει για να διασωθεί η ζωντανή ιστορία του ελληνικού Τύπου.
Ο κ. Παπαχρήστος επίσης, ευχαριστεί τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια δούλεψαν μαζί και όπως λέει χρωστά ευγνωμοσύνη στον Λέοντα Καραπαναγιώτη, τον Γιάννη Καψή, τον Σταύρο Ψυχάρη, τους αρχισυντάκτες του, τους προϊσταμένους του, καθώς όπως εξηγεί ότι έκανε ένα μεγάλο μερίδιο τους ανήκει.  

Κλείνοντας ο κ. Παπαχρήστος δίνει ραντεβού με τους αναγνώστες «στα μανταλάκια»...


newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: