1.3.17

Ψάχνουν τα βίντεο του τραγικού δυστυχήματος στη Θήβα...

Πολύνεκρο τροχαίο το απόγευμα της Κυριακής (26/02) στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - ΛαμίαςΣε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των εμπειρογνωμόνων για τις συνθήκες του φρικτού τροχαίου στο...
83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο ο οδηγός και ο συνεπιβάτης της porsche, αλλά και μία 33χρονη μητέρα με το 3χρονο παιδάκι της, που βρίσκονταν σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Η έρευνα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα καθώς προχθές αργά το απόγευμα ορίστηκαν οι δύο πραγματογνώμονες του Δημοσίου.

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας έχουν δει τα βίντεο από τον τόπο της τραγωδίας, αλλά και από σημεία πριν από αυτόν, για να έχουν μια εικόνα για τον τρόπο κίνησης της Πόρσε.

Οπως έγινε γνωστό, δεν διαπίστωσαν να παρεμποδίζει κάποιο αυτοκίνητο την πορεία του οχήματος, γεγονός που ίσως θα δικαιολογούσε μια σπασμωδική κίνηση από τον νεαρό οδηγό και τη μετέπειτα εκτροπή του.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της εταιρείας που διαχειρίζεται τον δρόμο, η Πόρσε κινούνταν σε αυτό το σημείο με μέση ωριαία ταχύτητα 178 χιλιομέτρων, όμως οι αστυνομικοί θέλουν να υπολογίσουν με ακρίβεια την ταχύτητα που ανέπτυξε η Πόρσε πριν πέσει πάνω στο σταθμευμένο όχημα.

Απ’ όσα είδαν πάντως, δεν φαίνεται να ευσταθεί η εκτίμηση του 41χρονου Υπάτιου Πατμάνογλου -την οποία εξέφρασε σε τηλεοπτική εκπομπή- ότι ο νεαρός Γιώργος Βακάκης έκανε κόντρες με τον οδηγό ενός Audi R8.

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας περισυνέλεξαν πολλά ευρήματα από το σημείο του δυστυχήματος τα οποία και θα αξιολογηθούν: ανάμεσά τους και κομμάτια από ελαστικό αυτοκινήτου που κατασκευάστηκε τον Νοέμβριο του 2006.

Δήλωση της οικογένειας Βακάκη

Η οικογένεια Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, ζήτησε να μεταδοθεί μέσω του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου δήλωσή της για το τραγικό δυστύχημα της περασμένης Κυριακής.

Αναλυτικά:

Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο και να ζήσουμε με το αφόρητο. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας και στις υπόλοιπες οικογένειες και να ευχαριστήσουμε για τη συμπαράσταση όλων στο θρήνο μας για την τραγική πρόωρη απώλεια τριών νέων ανθρώπων και ενός παιδιού.

Οικογένεια Απόστολου Βακάκη...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: