1.2.17

Η Έλεν Ντε Τζενέρις αποδόμησε το διάταγμα Τραμπ...

Η Έλεν Ντε Τζενέρις αποδόμησε το διάταγμα Τραμπ με... την ταινία «Ψάχνοντας τη Ντόρι»
... με... την ταινία «Ψάχνοντας τη Ντόρι».
ΒΙΝΤΕΟ...
Η Αμερικανίδα παρουσιάστρια, Έλεν Ντε Τζενέρις, κατά την διάρκεια της εκπομπής της την Τρίρη καταδίκασε με τον δικό της τρόπο την μεταναστευτική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ.

Η...
παρουσιάστρια απευθυνόμενη στο κοινό του πλατό, αλλά και στους τηλεθεατές, είπε ότι θα αποφύγει να μιλήσει για την πολιτική και αντί αυτού θα μιλήσει για την «απίστευτα επίκαιρη ταινία "Ψάχνοντας την Ντόρι"».  «Η Ντόρι είναι ένα μικρό ψάρι που ζει στην Αυστραλία και οι γονείς της ζουν στην Αμερική», εξήγησε η παρουσιάστρια που έχει «δανείσει» την φωνή της στη Ντόρι. «Δεν γνωρίζω σε τι θρησκεία πιστεύουν, αλλά ο μπαμπάς της ακούγεται να έχει εβραϊκή προφορά, λίγο, αλλά δεν πειράζει», συμπλήρωσε η Ντε Τζενέρις για τους γονείς της μικρής Ντόρι.



Αμέσως μετά, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια διηγήθηκε στο κοινό τη συνέχεια της δημοφιλούς ταινίας, η οποία είναι συνέχεια της ταινίας «Ψάχνοντας τον Νέμο» και ανέφερε ότι η Ντόρι έφθασε στην Αμερική για να βρει τους γονείς της παρέα με τους φίλους της Μάρλιν και Νέμο και κατέληξε στο Ινστιτούτο Θαλάσσιας Ζωής της Καλιφόρνια αιχμάλωτη πίσω από ένα μεγάλο «τείχος». 

«Η Ντόρι μπορεί να έφθασε στην Αμερική, αλλά καταλήγει να είναι χώρια από την οικογένειά της, όμως τα άλλα ζώα βοηθούν την Ντόρι», τονίζει η Ντε Τζενέρις και προσθέτει ότι ζώα που δεν γνώριζαν ούτε είχαν ανάγκη τη μικρή Ντόρι, ζώα με διαφορετικό χρώμα από εκείνη την βοήθησαν γιατί... «αυτό είναι που κάνεις όταν βλέπεις ότι κάποιοι έχουν ανάγκη, τους βοηθάς». 


Δεν υπάρχουν σχόλια: