1.1.17

Καυτές αποκαλύψεις για τη σχέση της χήρας του πρέσβη...

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του πρέσβη Αμοιρίδη στη Βραζιλία
... με τον 29χρονο δράστη...
Παρότι τα στοιχεία είναι εις βάρος της, η Φρανζουάζ Αμοιρίδη, σύζυγος του Έλληνα πρεσβευτή στη Βραζιλία -που δολοφονήθηκε πριν από μερικές μέρες- αρνείται κάθε συμμετοχή στη δολοφονία.

Η...
40χρονη στην απολογία της, σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, αρνήθηκε τις κατηγορίες και έριξε όλο το βάρος στον εραστή της, που τον κατηγόρησε για το έγκλημα. Μάλιστα, όπως μεταδίδει η «O Globo» άρχισε να κλαίει και να λέει πως δεν ήταν η δολοφόνος.

Η Φρανσουάζ έχει ήδη προφυλακιστεί με δικαστική εντολή, μαζί με τον 29χρονο εραστή της, Σέρτζιο Γκόμες Μορέιρα Φίλιο και τον εξάδελφο του, Εντουάρντο Μορέιρα Τενέστσι ντε Μέλο.

Φρικιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έχουν αρχίσει να έρχονται στο φως.

Ο Εντουάρντο Τεντέσκι, γνωρίζοντας πως ο ξάδερφός του είχε ομολογήσει την ενοχή του, χωρίς να εμπλέξει την γυναίκα του πρέσβη, κατέθεσε ενοχοποιητικά στοιχεία για την Φρανσουάζ. Είπε ότι του προσέφεραν 25.000 δολάρια για να βοηθήσει στη δολοφονία - ποσό που θα του έδιναν 30 ημέρες αργότερα «αν όλα πήγαιναν καλά» - και ότι, επειδή η Φρανσουάζ ήρθε στο σπίτι με την κόρη της ενώ ο πρέσβης ήταν νεκρός στο σαλόνι, αυτή τους έκανε παρατήρηση γιατί δεν είχαν ακόμη εγκαταλείψει το χώρο με το πτώμα!

Ισχυρίστηκε μάλιστα πως ο ίδιος πάλεψε με τον πρέσβη και τον έπνιξε με μία γραβάτα, σκοτώνοντάς τον. Ισχυρίστηκε πως βρισκόταν σε αυτοάμυνα, αλλά δεν διευκρίνισε το λόγο που μάλωσαν οι δύο άνδρες.

Ωστόσο, η ίδια η κυρία Αμοιρίδη είπε πως όλα είναι ψέματα και ότι το έγκλημα οργάνωσε ο ίδιος ο εραστής της επειδή τη ζήλευε πολύ. Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα μέσα, η Φρανσουά Αμοιρίδη κατέθεσε ότι ο σύζυγός της ήταν μονίμως μεθυσμένος και την κακοποιούσε τόσο λεκτικά, όσο και σωματικά.

Γνώρισε τον Σέρτζιο πριν 6 μήνες , όταν ήρθε ως υπεύθυνος για το σύστημα ασφαλείας και συναγερμού του σπιτιού όπου έγινε το έγκλημα και σχεδόν αμέσως δημιούργησαν ερωτικό δεσμό. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που έκαναν σεξ ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν ο σύζυγός της! Όπως είπε η 40χρονη ύποπτη, ο Σέρτζιο ζήλευε πολύ όταν την έβλεπε με τον πρέσβη και αυτό ήταν που κατά τη γνώμη της όπλισε το χέρι του.

Μετά την απολογία της κρίθηκε προφυλακιστέα, ενώ κατηγορείται για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του συζύγου της, έγκλημα το οποίο ομολόγησε ότι διέπραξε ο εραστής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: