1.1.17

Ελληνική καταδίκη για την τρομοκρατική επίθεση...

Τρομοκρατική επίθεση στην ΚωνστατινούποληΤον αποτροπιασμό της, αλλά και την αλληλεγγύη της εξέφρασε η ελληνική πολιτική και...
πολιτειακή ηγεσία για την επίθεση με πυροβόλο όπλο σε κλαμπ της Κωνσταντινούπολης, που κόστισε τη ζωή σε 39 ανθρώπους, που γιόρταζαν την πρωτοχρονιά.

Νίκος Βούτσης

Ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης καταδίκασε με ανακοίνωσή του την τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη.

Εκτός από την απερίφραστη καταδίκη του και τον αποτροπιασμό του, μέσω της διπλωματικής οδού ο πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε επίσης τα θερμά συλλυπητήριά του στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων, καθώς και τις ευχές του προς τους τραυματίες για ταχεία ανάρρωση.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Αποτροπιασμό για την τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη εξέφρασαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με ανακοίνωση της εκπροσώπου του κόμματος Μανταλένας Παπαδοπούλου.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι οι ΑΝ.ΕΛΛ. «καταδικάζουμε με έντονο αποτροπιασμό την απίστευτης νοσηρότητας τρομοκρατική ενέργεια σε νυκτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης που έσπειρε το θάνατο και προκάλεσε τον βαρύτατο τραυματισμό δεκάδων αθώων πολιτών. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων και την αλληλεγγύη μας στον τουρκικό λαό».


Το ΚΚΕ

Την καταδίκη του για την «πολύνεκρη δολοφονική επίθεση» το βράδυ της Πρωτοχρονιάς εκφράζει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Στην ανακοίνωσή του, εκτός από συμπαράσταση και συλλυπητήρια προς τον τουρκικό λαό σημειώνει πως αυτή η ενέργεια, όπως και οι προηγούμενες αντίστοιχες, «πραγματοποιούνται σε μια περίοδο που οξύνονται οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί γύρω από την κατάσταση στη Συρία και την ευρύτερη περιοχή, για τον έλεγχο πλουτοπαραγωγικών πηγών και δρόμων στρατηγικής σημασίας, πυροδοτούν και ενισχύουν τον κύκλο του αίματος που έχει ανοίξει ως απόρροια αυτών των ανταγωνισμών»...


Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: