1.1.17

Έτσι θα είναι ο καιρός την ημέρα των Θεοφανίων...

Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Nεφώσεις, καταιγίδες, χιόνια και Μποφόρ στα πελάγη προβλέπει για την ημέρα των Θεοφανίων η Μετεωρολογική Υπηρεσία στην πρόγνωση της για τις επόμενες ημέρες.  
 Όπως δείχνουν...
οι προγνώσεις της ΕΜΥ, ο καιρός δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και το κρύο θα παραμείνει και την επόμενη εβδομάδα.  
 Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:   Τρίτη 03-01-2017 Καιρός: στο Ιόνιο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στις Νοτιότερες περιοχές πιθανόν σποραδικές κατέδινες. Στα υπόλοιπα Αρχικά αίθριος και βαθμιαία από το απόγευμα παροδικές νεφώσεις. Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: σε μικρή άνοδο. 
  Τέταρτη 04-01-2017 Καιρός: στα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χωρά Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα Πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά Αυξημένες. Ανεμοι: στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί Νοτιοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο. Στις υπόλοιπες Περιοχές δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα νότια πελάγη Τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  
 Πέμπτη 05-01-2017 Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά Στα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χωρά και βαθμιαία Και στις υπόλοιπες περιοχές. Ύφεση των φαινομένων τη νύχτα στα Δυτικά. Χιόνια θα πέσουν αρχικά στα ηπειρωτικά ορεινά και βαθμιαία Και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια 6 τοπικά 7 μποφόρ Που βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βόρειους και θα Ενισχυθούν. Θερμοκρασια: σε πτώση στα βόρεια.     Παρασκευή 06-01-2017 Θεοφάνεια Καιρός: νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα ανατολικά σποραδικές Καταιγίδες. Χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Βαθμιαία Βελτίωση του καιρού στα βορειοδυτικά. Ανεμοι: στα δυτικά και βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και στα Πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε Δυτικούς βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση. Θερμοκρασια: σε πτώση από βορρά σε νότο. Παγετός κατά τόπους τις Πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.   
Σάββατο 07-01-2017 Καιρός: στα δυτικά και βόρεια παροδικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα Νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια σε Ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα Εξασθενήσουν. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασια: σε περαιτέρω πτώση. Παγετός κατά τόπους τις πρωινές και Βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. 

lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: