1.12.16

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο από τον χιονιά...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS Που είναι απαραίτητες αντιολισθητικές αλυσίδες...

Η επέλαση του χιονιά και ο παγετός που επικρατεί κατά τη διάρκεια της νύκτας δημιουργεί προβλήματα στην...
κίνηση των οχημάτων στο επαρχιακό και ορεινό δίκτυο της δυτικής Μακεδονίας.

Οι θερμοκρασίες σε όλη τη δυτική Μακεδονία είναι από 0 βαθμούς έως -4 βαθμούς Κελσίου.

Στο νομό Κοζάνης η κίνηση των οχημάτων, τόσο στην Εγνατία οδό όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξαγόταν χωρίς προβλήματα, ενώ τα σχολεία σήμερα Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν με δύο ώρες καθυστέρηση στο δήμο Σερβίων Βελβεντού και με μία ώρα καθυστέρηση στο δήμο Βοϊου και στο δήμο Κοζάνης. Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο δήμο Εορδαίας.

Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα, στην Ημαθία αλυσίδες χρειάζονται σε τμήματα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), της Επαρχιακής Οδού Βέροιας-Σελίου και της Επαρχιακής Οδού Βέροιας-Δασκίου.

Στην Πέλλα, η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης-παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στο Δημοτικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο των Δημοτικών Διαμερισμάτων Άρνισσας, Αγίου Αθανασίου, Παναγίτσας, Ζέρβης, Άνω και Κάτω Γραμματικού, Ξανθογείων, Παιρέας, Κέδρωνας, Δροσιάς και το χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας.

Η κυκλοφορία διεκόπη στην Επαρχιακή Οδό Κερασιάς-Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρας.

Στην Πιερία απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Επαρχιακή Οδό Κατερίνης-Ελατοχωρίου από το Ελατοχώρι έως και το χιονοδρομικό κέντρο και στην Χαλκιδική στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ιερισσού, μέσω Χολομώντα.

Τέλος, στο Κιλκίς αλυσίδες χρειάζονται στην Επαρχιακή Οδό Γουμένισσας-Λιβαδίων από το 17ο χιλιόμετρο.

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος, λόγω χιονόπτωσης

Διακόπηκε, χθες βράδυ, λόγω χιονόπτωσης, σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ στο ρεύμα προς καζίνο.

Οι ισχυροί άνεμοι έριξαν δέντρα

Λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούν στην Αττική, η Πυροσβεστική είχε δεχθεί 105 κλήσεις, κυρίως για κοπές δένδρων και για απομακρύνσεις διαφόρων αντικειμένων από δρόμους. Όλα τα περιστατικά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αντιμετωπίζονται άμεσα...



Δεν υπάρχουν σχόλια: