1.10.16

Γιατί ανέβηκε η τηλεθέαση στο MEGA...

ΚανάλιαΑν κατορθώσει κάποιος να παρακολουθήσει μέχρι το τέλος ένα δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης και ειδικά του ALPHA από τότε που δεν κατάφερε ενώ συμμετείχε στο...
διαγωνισμό να πάρει τηλεοπτική άδεια θα πρόκειται περί ανθρώπου γερής κράσης!

Με προμετωπίδα τη δημοσιογραφική δεοντολογία και τον πλουραλισμό οι εκφωνητές τον δελτίων διεξάγουν τον νυν υπέρ πάντων (καναλαρχών) αγώνα!

Αφού τελείωσε δε ο διαγωνισμός και εν όψει της απόφασης του ΣτΕ, εκ των υστέρων, ο δικηγόρος των καναλιών εμφανιζόμενος στα δελτία όχι ως νομικός εκπρόσωπος αλλά απλά ως καθηγητής μας ενημέρωσε αναλυτικά για το που ουρούσαν οι αστυνομικοί, αν τα φαγητά των διεκδικητών ελέγχονταν για πομπούς (!) και αν χτυπούσε κάποιο μέταλλο την ώρα που έμπαινε στο ειδικό μηχάνημα ένας αστυνομικός.

Με πολύ σοβαρό ύφος χθες το βράδυ ο πλουραλιστής της ενημέρωσης κ. Σρόιτερ και με καλεσμένους τον Α. Γεωργιάδη που ούρλιαζε για το πόσο σέβεται το ΣτΕ ( η «Εφ.Συν» δημοσίευσε προ ημερών την εκφρασμένη και ακραία προσβλητική άποψη του συγκεκριμένου για το ΣτΕ ) και τον Α. Λοβέρδο που με «σεμνότητα» και «παρρησία» εμφανίστηκε βέβαιος ότι η δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της (βγάζοντας φυσικά αντισυνταγματικό το Νόμο) επί ώρα λοιδορούσαν την κυβέρνηση, τρομοκρατούσαν τους τηλεθεατές με τις ακραίες υπερβολές τους μιλώντας για κατάλυση της δημοκρατίας και εγκαθίδρυση σταλινικού ή μαοϊκού κράτους! 

Όλα αυτά εξ αιτίας του διαγωνισμού για νόμιμες και επιτέλους πληρωμένες τηλεοπτικές άδειες. Ξέχασαν το σκάνδαλο της DIGEA, ξέχασαν το σαμποτάζ στην εκλογή ΕΣΡ, έχασαν ακόμα και την απόφαση του ΣτΕ το 2013 να ανοίξει ξανά αμέσως η δημόσια τηλεόραση πράγμα που φυσικά δεν εισακούστηκε.

Τότε το ΣτΕ ήταν απλά γνωμοδοτικό!

Σήμερα όμως αν εκδώσει απόφαση υπέρ της συνταγματικότητας του διαγωνισμού λόγω και της σκόπιμης παρεμπόδισης λειτουργίας του ΕΣΡ αυτό θα σημαίνει είτε ότι εκβιάστηκαν (!) οι δικαστές είτε ίσως ότι ασπάστηκαν τον σταλινισμό.

Ακούγοντας τα βραδινά δελτία όλο αυτό το διάστημα είναι φανερό ότι όλοι γυρίζουν το διακόπτη στο MEGA και τις επαναλήψεις του που είναι πολύ πιο διασκεδαστικές από την τρομοκρατία.

Ας κάνουν τον κόπο να σκεφτούν έστω γιατί τα ποσοστά της τηλεθέασης του μεγάλου καναλιού από εκεί που ήταν το ναδίρ όταν είχε τα γνωστά «δελτία ειδήσεων» το τελευταίο διάστημα έχουν εκτοξευτεί!

Ο κόσμος προτιμάει αντί για τα στημένα δελτία των υπολοίπων, την ψυχαγωγία των «Δύο Ξένων» ή του «50-50» ή των άλλων επαναλήψεων που προβάλλουν οι εργαζόμενοι στο MEGA.

Οσο για τους ιδιοκτήτες του MEGA αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα για τα οφειλόμενα καταναλώνοντας ανενόχλητα τα θαλασσοδάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων που πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος...

Α.Ψ.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: