1.10.16

Άδωνις: Οι επενδυτές ακούν Τσίπρα και…

αλλάζουν πεζοδρόμιο!...

Βίντεο...

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, βάζοντας στο στόχαστρό του τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
«Με τον Τσίπρα επένδυση από το εξωτερικό [...] δεν γίνεται», είπε, μιλώντας στο ΣΚΑΪ. «Οι επενδυτές ακούνε Τσίπρα κι...
αλλάζουν πεζοδρόμιο», τόνισε χαρακτηριστικά για να προσθέσει ότι «μεγαλύτερος ψεύτης από τον Τσίπρα δεν έχει γεννηθεί, και πολύ επιεικής είμαι», εκτιμώντας ότι ο κ. Τσίπρας πρέπει να φύγει από την πρωθυπουργία κι ότι έχει χάσει πλήρως την εμπιστοσύνη των επενδυτών, αφού υποστήριξε ότι τους εξαπάτησε για να συμμετάσχουν στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με την υπόσχεση για γρήγορη ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης.
Όσον αφορά στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία, ο κ. Γεωργιάδης απέρριψε συνολικά τις αλλαγές που προτείνει η κυβέρνηση για τη διδασκαλία των Θρησκευτικών, λέγοντας ότι ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης έχει «προσωπικά συμπλέγματα» με την Εκκλησία και τόνισε ότι ο εκάστοτε υπουργός Παιδείας «δεν μπορεί να μισεί την Εκκλησία», καθώς το Σύνταγμα προστατεύει τη θέση της Ορθοδοξίας στην εκπαίδευση.
Τα πυρά του κ. Γεωργιάδη για το θέμα της Παιδείας… πήραν και τον πρωθυπουργό, τον οποίο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε ότι προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την Παιδεία ώστε να διχάσει τους Έλληνες αλλά και ότι συμπεριφέρεται με υποκρισία, καθώς ενώ ο ίδιος στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο κατηγορεί τη ΝΔ για την ιδιωτική εκπαίδευση.


Γεωργιάδης: Σε λίγες ημέρες η πρόταση της ΝΔ... από Enikos_gr
Τέλος, όσον αφορά τις εμπρηστικές δηλώσεις του Tούρκου προέδρου Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη Συνθήκη της Λωζάννης, είπε πως πρέπει να ξεκαθαριστεί με νηφαλιότητα και ψυχραιμία πως τα συμφωνηθέντα του 1923 δεν αγγίζονται...

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: